Şimdi Ara

[ACİL] Monster Abra A7 v3.1 Özelleştirme ve SSD Hakkında Fikir ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Abra A7 v3.1 ürünü almayı planlıyorum fakat bazı sorularım var;

1- Üründe 8 GB ram var sizce 200 TL daha fazla verip rami 16 gb yapmalımıyım? (ram oyun için değilde video renderlama işinde hız artışı sağlar diye düşünüyorum)
    2- SSD disklerden kesinlikle almayı düşünüyorum ama bu mSATA işini anlamadım ya mSATA portuna alırsam ne oluyor yada İkincil Sabit Disk olarak alsam ne oluyor bu konuya biri açıklık getirirse çok memnun olurum.
    3- Son olarakta mushkin marka ssd lerin kalitesi nasıldır? mushkin mi kingston mu ?

CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msuros -- 6 Ekim 2014; 9:39:32 >

• *Mushkin hakkında sorunun olmasın apple'da kendi ürünlerinde mushkin marka kullanıyor ayrıca kullanan kişilerde de şu ana kadar en küçük sorun çıktığını duymadım.

*Bence 8gb ram seni idare eder ama sen bilirisin.

*Diğer soru hakkında fazla bilgim yok onun için yalan yanlış bilgi vermim.
  • Paran varsa 16 gb yap tabii.

Mushkin kalitelidir .Ama kingston mu mushkin mi bilemem.

Msata ssdler normallerden daha uzun ömurlu oluyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240 gb lık mushkin ssd yi alacağım o zaman ama hangi porta taktıracağımı hala bilmiyorum msata olarak mı almalıyım yoksa ikincil sabit disk olarak mı ?

• laptopta 2 tane 2,5 inch sata yuvası var. buraya 2,5 inch boyutlarındaki ssd ve hdd ler takabilirsin.

bu 2,5 inch yuvalarından birine takılan bir aparat sayesinde. bu yuvaya 3 adet msata ssd takabiliyorsun. (msata ssd= mini sata ssd)

eğer dersen ki ben şimdi xxx gb ssd + hdd takacam ileride ssd yi artıracağım. msata olanı seç. 2 tane daha boş msata yuvası olacaktır. istediğin zaman ekleme yapabilirsin.

yok dersen ki bana ömür boyu xxx gb ssd yeter. arttırmam bunu. 2.5 inch ssd yi seç. çünkü 2.5 inch ssd yi bu pc den söksen her laptopda masaüstünde rahatlıkla kullanabilirsin.
  • Cevap için tesekkur ederim az çok ne olduğunu anladım fakat performans olarak ikisi arasında bir fark varmı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.