Şimdi Ara

ACIL: MSI R6870 HAWK nereden bulabilirim? hiçbir yerde yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambivalent

MSI R6870 HAWK Pinti.com'dan buldum. ama bu site güvenilir mi bilmiyorum.
    Şuradan bakabilirsiniz

hevesini kirmak gibi olmasin ama hawk modeli en yuksek oc modeli oldugu icin biraz sesli calisiyor ,alternatif ozel sogutmali bir 6870 bakmanda fayda var veya 500 tl butcen varsa bence ozel sogutmali powercolor yada vtx 6950 bakmalisin daha iyi performans ve sessizdir ,6870hawk a ve fiyatina gore

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2947

• Öneri için sağol, heves kırmak değil aslında ya hangisi uygun olacaksa onla devam edecem, şimdi (ASUS EAH6870 DirectCU)e taktım kafayı, ben yabancı sitelerden benchmark ve özel tasarımları çok araştırıyorum MSI daha serin tutuyor diye onu alacaktım, yaşadığım yer inanılmaz sıcak oluyor sahilde güneş direk evin üstünde, klima ne kadarda soğutsa bile benim odamın duvarından alevler çıkıyor.
    özel soğutmalı powercolor hangi modeli oluyor?

Bu arada. ben GSM onay yerini bulamıyorum nereden cep telefon numarasını girip kodu onaylicaz?
  • birde keşke leon-x in verdiği yorumu dikkate alsan, adam cillop gibi ekran kartı önermiş, eğer bulursan kendi kullandığım asus eah 5870 i öneririm, biraz sesli ama 6870 den daha iyi bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambivalent

Öneri için sağol, heves kırmak değil aslında ya hangisi uygun olacaksa onla devam edecem, şimdi (ASUS EAH6870 DirectCU)e taktım kafayı, ben yabancı sitelerden benchmark ve özel tasarımları çok araştırıyorum MSI daha serin tutuyor diye onu alacaktım, yaşadığım yer inanılmaz sıcak oluyor sahilde güneş direk evin üstünde, klima ne kadarda soğutsa bile benim odamın duvarından alevler çıkıyor.
    özel soğutmalı powercolor hangi modeli oluyor?

Bu arada. ben GSM onay yerini bulamıyorum nereden cep telefon numarasını girip kodu onaylicaz?

aslinda butcene gore yazdim ben msi sogutma olayinda gayet basarili dedigin gibi 600-650 arasi cikabilsen bendeki MSI 6950 Twin Frozr II 2gb modeli oneririm hem 6970e bios mod yapabiliyorsun ayni karti kullaniyorlar sadece 6950 kisitlanmis hali dusun bu model ocli hali 810mhz core 1250mhz memory iken 6970 bios mod yapinca 875mhz core 1325mhz memory oluyor yani 6970 ile ayni ekran karti performansi sagliyor. Hem crossfire yaparsan ilerde cok yuksek performans alirsin kac 1300 tlye mal olur ama cok uzun bir sure seni goturur crossfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 24 Ağustos 2011; 9:41:17 >

• Arkadaşın önerdiği iyi ama 1GB'mış. zaten geç kaldım şimdi birşey sipariş etsem bile bayramdan sonraya gelecektir. yinede öneri için sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.