Şimdi Ara

Acil nintendo ds hakkında yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar psp ile ds lite arasında kalmıştım hangisini alacağım konusunda karasızdım fakat ds ninoyun konusundaki zevki daha ii diye düşünmekteyim ve eğer duyduğum şey doğruysa yarın hemen ds lit alıcam

ama bugün ds lite ile ilgili olarak cihaza takılan sd card alıp card içine gameboy sp veya ds lite oyunlarını atıp oynamanın münkün olduğunu öğrendim eğer bu doğru ise lütfen beni bilgilendirin ds lite almam buna bağlı saygılarımla.

• ds psp karsilastirmasi burda ve diger forumlarda sayfalarca tartisildi. biraz arastirma yapsan...
  • dsnin oyunlarında verdiği eğlence kalitesi hiçbir cihazda yok konuda şüphen olmasın gerçektende çok zevkli oyunları var ayrıca supercard denilen(türleri var) bir kart sayesinde gameboy advance nin oyunlarınıda oynayabiliyorsun ama bu kartın asıl özelliği bu değil tabiki asıl özelliği korsan oyun(internetten indirip) oynamak mp3 dinlemek ve film izlemek
  • ps2 grafikleriyle süper oyunlar oynamak, divx izlemek, mp3 dinlemek, internete girmek istiyorsan psp.
    uyduruk grafiklerle eğlenceli oyunlar oynamak istiyorsan ds

• Bu başlığa kusmak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

ps2 grafikleriyle süper oyunlar oynamak, divx izlemek, mp3 dinlemek, internete girmek istiyorsan psp.
    uyduruk grafiklerle eğlenceli oyunlar oynamak istiyorsan ds

fan lıgın lüzumu yok lutfen ortalıgı karıştırıcak anlamsız ve tahrik edici mezajlar atma

@silver1978

gizemcahit dogru şekilde senin sorunu yanıtlamış
  • arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver1978 -- 26 Temmuz 2007; 9:07:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    PS2 için tv önerisi[ACİL]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim ds de çok rahat oyun oynarsın.Nasıl oynıcanı tam olarak yazamam yasağa girer.Ama bir r4 kart alırsın yanında sd kart veriyolar o r4 kart ile çok rahat hiç bir işleme gerek kalmadan mp3 video oyun ev yapımı program hepsini yaparsın.Brda psp ds tartışması yapcak kadar seviyem düşük değil o yüzden başkaları gibi bir karşılaştırma yapmıyacağım ama gamespotta psp ve ds oyunlarını incelersin.youtubede incelersin.
  • çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsın tekrar teşekkür ederim sana.
  • herkese slm arkadaşlar...benim kardeşimin ds si var.gerçekten eğlendiren bir konsol.ayrıca sesle yönlendirebildiğin akıllı bir konsol.dokunmatik ekranı gerçekten de iyi düşünülmüş.fakat tek eksisi grafiklerinin o kadar iyi olamaması.fakat eğlendirerek bu eksiğini kapatmış gibi gözüküyor.psp de gerçekten çok iyi bir konsol oyun çeşitliliği de fazla.bence eğlenmeyi düşüyosan ds yi grafikleri düşünüyosan psp yi almalsısın
  • arkadaşlar ds için olan kartı nereden bulabilirim.adı neydi onun r4 mü supercard mı cvp yazarsanız sevinirim
  • evet arkadaşlar sizden birşey daha istiyecem ds oyunlarını nereden indiribilirim
  • galiba burda link veremeyiz ama sana pm attım
  • pm için saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.