Şimdi Ara

ACİL, ÖDEV İÇİN YARDIM (POWERPOINT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir ödev için poverpointte çalışıyordum.Ne olduysa bir haftadır "powerpoint gösterisi" olarak kaydettiğim dosyalar (çift tıklandığında direkt tam ekran slyat gösterisi başlamalı) bir türlü açılmıyor.

Aynı dosyayı sunu olarak açabiliyorum.Sunuyu bi boş cd ye yükleyip bir internet kafede denedim.Sorunsuz açıldı.Yani sorun benim bilgisayarımda.Windows xp kullanıyorum. powerpoint olarakta ofice2000 .

3 kere ofice i kaldırıp bir daha yükledim ama sorun devam etti.

Sizce sorun ne olabilir?Nasıl halledebilirim?.

Şimdiden çok teşekkürler...

• mek001 arkdasım bak yaptıgın slayt gösterisini ac dosya/farklı kaydet orda altta kayıt türü var ordan power point gösterisi var onu secersen istediyin olur... hadi kolay gelsin saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

mek001 arkdasım bak yaptıgın slayt gösterisini ac dosya/farklı kaydet orda altta kayıt türü var ordan power point gösterisi var onu secersen istediyin olur... hadi kolay gelsin saygılar...

yaaw kusura bakma iyi okuyamamışım ... bekle şimdi sorunun ne oldguna bakacam

• hocam saol. ama dosyalar zaten "powerpoint gosterisi" şeklinde kayıtlı

sorun şu;dosyaya çift tıkladığımda tam ekran slayt gösterisi hemen başlaması gerekiyor ya,benimkinde bir pencere açılıyor;ama slayt gösterisi bir türlü başlamıyor hatta bu işlem bilgisayarı kilitliyor.resetlemek zorunda kalıyorum

Virüs taraması yaptım.Spyware taraması yaptım.Ekran kartını bir daha yükledim.Sorun hallolmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek001 -- 20 Nisan 2005, 18:55:30 >
  • ilginc yaa ? powerpointin ayarlarına bak olmazsa görüntünü külüct 1024*.... yada 800*600 ne biliyim ? belkide başka yerdendir powerpoint seceneklerine olabilir..
  • Elindeki office sürümünde bir sorun olabilir. Arıza kurulumdaysa hep aynı cdyi kullandığın için aynı sorun devam ediyordur. Bence başka bir cd dene yada farklı bir sürüm kur. mesela 2003 kur düzelmezse sistemle ilgili bir sorundur. Canı format çekiyodur bilgisayarının. Şimdiden kolay gelsin
  • sorununun sebebi elindeki office sürümünden kaynaklanıyo olması lazım... eğer elindeki office orjinal değilse böyle sorunlar çıkabiliyo.. başka bir office sürümünü denesene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım Sistem Geliştirme
    11 yıl önce açıldı
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için teşekkürler.

2003 tr sürümü ofice bulup deneyeceğim.

tabiki kopya bunlar.

Bigisayarında canı sıkı bi format istiyor hani.Sagolun dostlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.