Evet.Ocak sonuna gibilerden birşey yazmışsın kurtulmuştur.Umarız.Acil şifalar.İndiremeyelim...
Hala üst konu ama adam çizilmiş
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Hala üst konu ama adam çizilmiş
Adamın olayla alakası yok ki adam iyilik yapmış Türkiyenin en büyük forumuna bunu vermiş hepsi bu, ama olay gerçekmi değil mi telefon numarısını arayarak öğrenebilirsiniz.
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
quote:
Orijinalden alıntı: devil_123
quote:
Orijinalden alıntı: `Gonzalez´
Allah şifa versın , yukarı .
Allah şifa versin içim cız etti ya :(
Adam çizilmese öğrenirdik alpin durumunu ama sağolsunlar adamı çizmişler
en tepeye
"AĞZIM KANIYOR GÜNLÜK, CANIM ÇOK YANIYOR..." “Bu dönem okula hiç başlayamadı. Temmuzda hastalık çıkınca gidemedi. Onu evde oyalamak zor oluyor, dışarıya çıkması, insanlarla görüşmesi, kalabalığa girmesi, toplu taşıma araçlarına binmesi yasak. Sadece evin içerisinde zaman geçirmeye çalışıyor. Kendisini de her zaman iyi hissetmiyor, kemoterapiden dolayı iştahı yok, halsiz, ağzında yaralar oluştu. Geçen gün belki kendini deşarj eder diye ona bir günlük aldım. Günlüğüne, ‘ağzım kanıyor günlük, çok canım yanıyor, daha fazla yazamayacağım’ diye yazıp bırakmış. Günlerimiz böyle geçiyor işte… Zor oluyor ama ümitliyiz…
oooofffff inan çok üzüldüm ilik nakli çok kolay bulunmaz :(:(:(:(:(:(:(:(
Geçmiş Olsun Allahtan Acil Şifalar Dilerim
Allah şifasını versin, en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
allah acil şifalar versin konu halen güncelmi bilmiyorum ama nasıl uyup uymadığını öğrenebiliriz? ben türkiyedenim ve şuanda adıyaman ilindeyim bununla ilgili nasıl bir test vs yaptırmam gerekiyor?