madonna la isla bonita adlı parçayı arıyorum ama bulamıyorum birkaqçyerden indirdim ama başka bir hatun söylüyordu şarkıyı..
download edeceğim biryer bulursanız yada birazdaha zahmetli olacak ama mümkünse msn den gönderebilirmisiniz.. sevabtır..
www.aresgalaxy.com burdan ares indiriyosun sonra pc ne kurup arama bölümüne üstteki şarkıyı yazıyosun indiriyosun milletide rahatsız etmiyosun neden çünkü sen bunu yapabilecek kadar anlayışlı zeki interneti kullanmayı bilen birisisin dimi
quote:
Orjinalden alıntı: Fake
www.aresgalaxy.com burdan ares indiriyosun sonra pc ne kurup arama bölümüne üstteki şarkıyı yazıyosun indiriyosun milletide rahatsız etmiyosun neden çünkü sen bunu yapabilecek kadar anlayışlı zeki interneti kullanmayı bilen birisisin dimi
ben aradım yok yok.. ayrıca bu interneti herkes anasından doğar doğmaz öğrenmiyor sanırım
e mail ini verirsen gönderebilirim. senin için emule den indiriyorum
size zahmet olacak ama inanın çok makbüle geçecek..
quote:
Orjinalden alıntı: Fake
bi dövmediğin kalmış.herşey sora sora öğrenilir.milleti rahatsız ettiğide yok,rahatsız olan okumaz.