Şimdi Ara

acil olarak bu şarkı lazım bulabilecek yiğit varmı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    adlı parçayı arıyorum ama bulamıyorum birkaqçyerden indirdim ama başka bir hatun söylüyordu şarkıyı..

download edeceğim biryer bulursanız yada birazdaha zahmetli olacak ama mümkünse msn den gönderebilirmisiniz.. sevabtır..

• www.aresgalaxy.com
    burdan ares indiriyosun sonra pc ne kurup arama bölümüne üstteki şarkıyı yazıyosun indiriyosun milletide rahatsız etmiyosun neden çünkü sen bunu yapabilecek kadar anlayışlı zeki interneti kullanmayı bilen birisisin dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fake

www.aresgalaxy.com
    burdan ares indiriyosun sonra pc ne kurup arama bölümüne üstteki şarkıyı yazıyosun indiriyosun milletide rahatsız etmiyosun neden çünkü sen bunu yapabilecek kadar anlayışlı zeki interneti kullanmayı bilen birisisin dimi

ben aradım yok yok.. ayrıca bu interneti herkes anasından doğar doğmaz öğrenmiyor sanırım
  • e mail ini verirsen gönderebilirim. senin için emule den indiriyorum
  • size zahmet olacak ama inanın çok makbüle geçecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fake

www.aresgalaxy.com

bi dövmediğin kalmış.herşey sora sora öğrenilir.milleti rahatsız ettiğide yok,rahatsız olan okumaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.