Arkadaşlar 2.el otomatik bir araç alacağım,ilk aracım olacak,sizce otomatik konusunda hangi araca yönelmeliyim,Honda jazz düşünüyorum bütçe en fazla 27 28 bin tl,ayrıca güvenli sağlam mıdır ? Şöyle bir araç buldum ? Aracın 150bin km de olması sizce sorun yaratır mı ileride ?
2010 yılında aldığım 2007 model Honda Jazz'ı ailemiz büyüdüğü için geçtiğimiz ay sattım, bu yüzden Jazz'a ait detaylı bilgi verebilirim isterseniz.
Otomatik vitesli bir araç arıyorsanız kesinlik doğru bir tercih olur Jazz, ancak belirttiğiniz ilandaki aracın fiyatı çok ama çok saçma. 110 bin km.de sattığım bir parça değişeni olan Jazz'ı ben 28.750 TL'ye sattım. Hatasız olsaydı da fiyatı max 29-30 bin aralığında olurdu. Ama sorduğunuz araç 2003 model, ki aracın piyasaya ilk çıktığı yıl. Bu yüzden donanım yönünden bence çok boş.
Size tavsiyem, benim de uzun süre takip ettiğim aşağıdaki linkte yer alan forumda bu araçların fiyatı hakkında bilgi almanız yönünde. Bütçeniz madem 27-28 bin TL aralığında ise kesinlikle 2006-2007 modellere (makyajlı kasa olarak tabir edilen ve dijital klima, daha şık konsollu, üzerinde sinyaller bulunan yan aynalı model) bakınız.
sizce bu araç nasıl,fiyatı çok gibi ama malum piyasa uçmuş durumda
piyasanın uçtuğunu biliyordum ama bu kadar da uçtuğunu tahmin etmezdim bir de ''...pazarlık yok honda motorlarını açın araştırın'' diyor arkadaş şaka gibi
sizce bu araç nasıl,fiyatı çok gibi ama malum piyasa uçmuş durumda
piyasanın uçtuğunu biliyordum ama bu kadar da uçtuğunu tahmin etmezdim bir de ''...pazarlık yok honda motorlarını açın araştırın'' diyor arkadaş şaka gibi
Katılıyorum. Makyajsız kasa olmasına, sağ tarafı komple işlem görmüş olmasına rağmen bu fiyatları nasıl talep edebiliyorlar, alıcı bulacaklarına nasıl inanıyorlar? Gerçekten komik.
Honda Jazz ı bildim bileli hep pahalıdır.
iyidir güzeldir ama benim aklımda hep bu kalmış...
3 yıldır 2007 modelini kullanıyorum merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
3 yıldır 2007 modelini kullanıyorum merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.
Teşekkürler,honda jazz otomatik arıyorum,sizce doğru tercih midir,sağolsun yukarıda da arkadaşlar da dedi sorunsuz felan diye,bir de kullanan kişiye sorayım,bakım masrafı felan çok mudur,parçası pahalı mıdır ? otomatiği nasıldır,güvenli bir araç mıdır,sağlam mıdır ?
Otomatik konusunda en doğru tercihlerden birisi, bakım masrafı pahalı değil, rutin bakım dışında değişmesi gereken parça çıkmazsa.Yedek parçası biraz pahalı ama genel bakım parçaları ucuz. Mesela bir kol dayama için 540 TL istiyor Honda servisi, bagajdaki Jazz yazısı bile 54 TL. Filtre,balata gibi parçaları çok pahalı değil. Otomatiği CVT, yakıt tüketimi düşük konforlu bir şanzıman vites geçişi yok, dilerseniz 7 ileri otomatik olarak da kullanabiliyorsunuz. Elite model almanızı öneriyorum çok daha donanımlı. Güvenliği de sınıfına göre yeterli, 4 hava yastığı ABS,EPS(Elektrik destekli direksiyon),EBD,Brake Assist gibi güvenlik donanımları var(Elite donanımda). Ve bunların dışında sorunsuz bir araç, motor,şanzıman çok uyumlu ve hiçbir sorun yaşamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme