Şimdi Ara

ACİL OYUN İÇİN İŞLEMCİ ALICAM LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ikince el oyun için çift çekirdek işlemci alicam aynı zamanda stok fanlada gidebildigi kadar overlock yapıcagım bana hangi işlemciyi tavsiye edersiniz aklimda e8500 var tamamen sizin tavsiyelerinize göre alicam teskkur ederim 280 tl butcem arkadaslar

• Güzel kardeşim,mevcut işlemcin Q8200 galiba. Neden E8500 almayı düşünüyorsun ki? 2. bir bilgisayar için mi diyorsun yoksa??
  • bence e5400 fazlasıyla işini görecektir
  • çift çekirdekli istiyorsan e8400 al e8500 arasında sadece ghz farkı var.biri 3,00ghz diğeri ise 3,16ghz stok fanla yapmayı düşünüyorsan e8400 ü tercih etmelisin.boşu boşuna para vermeye gerek kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertguz

çift çekirdekli istiyorsan e8400 al e8500 arasında sadece ghz farkı var.biri 3,00ghz diğeri ise 3,16ghz stok fanla yapmayı düşünüyorsan e8400 ü tercih etmelisin.boşu boşuna para vermeye gerek kalmaz.

+1
  • ben yeni e 8500 işlemci aldım burda cpu bilgilerii sorum şuu ? .s eski core 2 duo e4500 işlemciylen bunu deqiştirdim fakat bi fark göremedimm :/ yük altında olmadıqı içinmi böle yoksa işlemcii üstünde oynama flanmı yapılmış... overlock gibi meselaa..ikinci el aldım çünkü :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.