Bildirim
ACİL OYUN İÇİN İŞLEMCİ ALICAM LÜTFEN TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel kardeşim,mevcut işlemcin Q8200 galiba. Neden E8500 almayı düşünüyorsun ki? 2. bir bilgisayar için mi diyorsun yoksa?? -
bence e5400 fazlasıyla işini görecektir -
çift çekirdekli istiyorsan e8400 al e8500 arasında sadece ghz farkı var.biri 3,00ghz diğeri ise 3,16ghz stok fanla yapmayı düşünüyorsan e8400 ü tercih etmelisin.boşu boşuna para vermeye gerek kalmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: mertguz
çift çekirdekli istiyorsan e8400 al e8500 arasında sadece ghz farkı var.biri 3,00ghz diğeri ise 3,16ghz stok fanla yapmayı düşünüyorsan e8400 ü tercih etmelisin.boşu boşuna para vermeye gerek kalmaz.
+1 -
ben yeni e 8500 işlemci aldım burda cpu bilgilerii sorum şuu ? .s eski core 2 duo e4500 işlemciylen bunu deqiştirdim fakat bi fark göremedimm :/ yük altında olmadıqı içinmi böle yoksa işlemcii üstünde oynama flanmı yapılmış... overlock gibi meselaa..ikinci el aldım çünkü :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X