Bildirim
Acil Oyun Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up.Acil ama. -
WIPEOUT PURE -
tactics ogre let us cling together (strateji rpg, 80 saatin üzerinde bitirdim ama zerre sıkılmadım)
lumines (en iyi tetrisvari oyun)
burnout legends (bildiğimiz burnout)
patapon (dünyanın en orjinal, en kendine özgü oyunu)
r type command ( sıra tabanlı strateji, zalım bir şey)
-
Beyler devam arkadaşım kuzenim sadee tactics ogreyi sevdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: batu578
Beyler devam arkadaşım kuzenim sadee tactics ogreyi sevdi.
o oyun benim hayatımın oyunudur. onu sevdiyse disgea, wild arms, final fantasy tactics, jeanne d'arc da öneririm. zaten bu tarz oyunları bitirmesi çok uzun sürer ve bunlar oynanırken insan başka oyun aramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 2 Eylül 2011; 20:38:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Beyler devam arkadaşım kuzenim sadee tactics ogreyi sevdi.
o oyun benim hayatımın oyunudur. onu sevdiyse disgea, wild arms, final fantasy tactics, jeanne d'arc da öneririm. zaten bu tarz oyunları bitirmesi çok uzun sürer ve bunlar oynanırken insan başka oyun aramaz.
Dostum teşekkürler de ; Şimdide sadece jeanne d'arci beğendi.Ne garip bir kuzenim var.Sordum ne tür diye her tür dedi.Devam lütfen.
-
Final Fantasy Dissidia -
arkadaşın rpg leri seviyor heralde şu videoya bi bakhttp://www.youtube.com/watch?v=n-ikZFA1Koc ayrıca ps1 oyunlarını çalıştırıyor psp spyro year of the dragon çok güzel bir oyun sıkmaz bide emulatorler de çok güzel zaman geçirir snes, genesis ve gba emulatorlerini indir yer de kaplamıyo zaten ha ben de tatlide köye gittim fifa karşılıklı oynayamasakta kuzenimle sırayla oynadık ve çok güzel zaman geçirdi ben fifa yı sevmem ama o tatil ortamında çok güzel zaman geçiriyo -
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
arkadaşın rpg leri seviyor heralde şu videoya bi bakhttp://www.youtube.com/watch?v=n-ikZFA1Koc ayrıca ps1 oyunlarını çalıştırıyor psp spyro year of the dragon çok güzel bir oyun sıkmaz bide emulatorler de çok güzel zaman geçirir snes, genesis ve gba emulatorlerini indir yer de kaplamıyo zaten ha ben de tatlide köye gittim fifa karşılıklı oynayamasakta kuzenimle sırayla oynadık ve çok güzel zaman geçirdi ben fifa yı sevmem ama o tatil ortamında çok güzel zaman geçiriyo
Dostum süpersin.Videoki çoğu oyununu sevdi kuzenim.Ben bile sevdim.Şimdi biz pes fifa gibi oyunları karşılıklı oyniyabiliyoruz.Rpglerde co-op falan yapabilirmiyiz ? Hele crimson gem saga ve crisis core müthiş.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
arkadaşın rpg leri seviyor heralde şu videoya bi bakhttp://www.youtube.com/watch?v=n-ikZFA1Koc ayrıca ps1 oyunlarını çalıştırıyor psp spyro year of the dragon çok güzel bir oyun sıkmaz bide emulatorler de çok güzel zaman geçirir snes, genesis ve gba emulatorlerini indir yer de kaplamıyo zaten ha ben de tatlide köye gittim fifa karşılıklı oynayamasakta kuzenimle sırayla oynadık ve çok güzel zaman geçirdi ben fifa yı sevmem ama o tatil ortamında çok güzel zaman geçiriyo
Dostum süpersin.Videoki çoğu oyununu sevdi kuzenim.Ben bile sevdim.Şimdi biz pes fifa gibi oyunları karşılıklı oyniyabiliyoruz.Rpglerde co-op falan yapabilirmiyiz ? Hele crimson gem saga ve crisis core müthiş.
rpg de grafik çok önemli olmaz o yüzden sana şu videoyu verem burda ps1 popüler rpgler varhttp://www.youtube.com/watch?v=YIQOv5XT8hw ps1 oyunlarını psp ye yüklemeyi bilmiyosan özelden mesaj at çok basit bir iş.
rpg lerde co-op olanı var. ben arkadaşlarımla ps2 ps3 takılırım o yüzden co-op tan pek anlamam ama killzone liberation ve star wars force unleashed co-op ta çok güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X