denetim masasına girmek istediğinizde hiçbir hata vermiyor mu? virüs programı var mı bilgisayarda?
bir de sizden ricam (spoolsv.exe) hizmeti güvenli modda çalışıyor muydu tam hatırlamıyorum ama pcyi güvenli modda açıp denetim masasına girmeyi ve bir çktı almayı dener misiniz?
daha önce güvenli moda f8 ile girmeme rağmen, o alışık olduğum ekran değilde aşağıdaki şekilde 5 seçenek geldi karşıma;
Windows7/vista/server Windows7/vista/server (debug) Windows7/vista/server (No Slic) Windows NT /2000/xp Enter command line
seçeneklerden Windows7/vista/server (debug) ile başlattığımda denetim masasına girebiliyor ve pdf ve ofisten çıktı alabiliyorum şu anda sorun yok. ama sorunun çözümü bu mu onu hala bilmiyorum.
o zaman msconfig e girip gereksiz yazılımları başlattan kaldırıp bir deneyin. düzelmezse virüs programını kaldırıp başka bir yazılım ile temizlik yapmayı denyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
o zaman msconfig e girip gereksiz yazılımları başlattan kaldırıp bir deneyin. düzelmezse virüs programını kaldırıp başka bir yazılım ile temizlik yapmayı denyebilirsiniz.
başlattan kaldırdım bi kaç programı şimdilik sorun,yardımlarınız için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: exoticboy
quote:
Orijinalden alıntı: tanen
Eski bir konu ama iki gündür bende yaşıyorum bu sorunu, yardımcı olabilecek var mı? Foxit reader 5.1 kurulu idi, kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi. Adobe 9u kurdum onda da aynı sorun devam etti.
başlattan kaldırdım bi kaç programı şimdilik sorun,yardımlarınız için teşekkür ederim
rica..iyi forumlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tanen
quote:
rica..iyi forumlar
Tekrar merhaba,
Sorunum devam ediyor, ve anladığım kadarıyla sorun pdf ya da ofis değil. Ofis ve pdf programları kaldırıp tekrar kurdum bi kaç gün çalışıyordu, tekrar hata vermeye başladı. Yeniden başlatınca bir kaç çıktı alabiliyorum,sonrası yine hüsran. Başlat'tan 'aygıtlar ve yazıcılar' ekranına giremiyorum.Ağ yazıcısı kullandığımdan sorunun yazıcı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Diğer çalışma arkadaşlarım sorunsuz şekilde ağ yazıcısını kullanabiliyorlar. Yazıcı ekranına giremediğim için kaldıramıyorum da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme