Şimdi Ara

[ACIL]Phoneix'de Satılık 55 LvL Wizard(Devil Spirit ve Silkli)...70 YTL....SS' Eklendi... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi cvp verirmisin Chara kaç silk yükledin açtığın pre hangisi plus ? gold ? Silver ? + SP görevi kaç oldu + itemleri nasıl + banaksı ve para durumu nasıl + kaçsilk mevcut
  • 52Lv Premiumlu xbow dusunursen pm
  • 350,gold,224,npc,bıraz elıxır ve ust lvl item,suanda 770k,5 silk(Doritoz)
    yoq saqol(Mybillabonq)
  • pm attım
  • ugur sen mısın :D leopar777@hoıtmail.com ekle beni.. Ben HM hera'dan =)
  • hera da 68 lv Ff Warrior Cleric Char Teklif ediodum.. Phonex e qecicem.. ii düşünsün ben ciddiyim.
  • bızım arkadaslar oraya gecmeseydı qelmicektım ama oraya gecmisler bana sölemeden :) bırde tanıyosun benı onlar charı alıp char vermeyebilirler ^^

Neyse sagLık oLsun ama Fikri deişince sölersin " by_knnsz " e pm attım bilgileri. ulaşırsınız bana kolaylıkla.
  • ok ii geceler.
  • Wizard Aslında O kadar da Zevkli Değil 60 dan sonra Kasacak Mag vuran bi yer bulamayacaksın bota bağlamakta zorluk cekeceksin Giant da yatıcak Vs.Ben 64 e kadar Sonar da Kasmıstım 70 den Sonra Nachal-Yachal Var daha Sonra Da Shaman var ama yinede Giant da bot ile cok zorlanıyo Fear az da olsa Yardım ediyo
  • TAMAM KARDES BELESE VERCEKSEN BANA OLUR....! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yfj4pxhw4z

TAMAM KARDES BELESE VERCEKSEN BANA OLUR....! :)

0-5 yaş arası bir bebe
  • Ben Alıcam Kardeş...Takas veya Parayla...Msn Ver Görüşelim
  • temre_71@hotmail.com
  • ne bu şakamı dün den beri pre plus varsa bu char 40 falan olması gerekirdi hala 33 lvl mi :p arkadaşım bence sen oyunu komple bırak ..
  • benım qunde kastıqım 5 saat arkadasım o da elle
    botta kasmıyorum banlanmak ıstmıyorum...
    ayrıca benım nası kastıqım senı ılqılendırmez ve suanda serverda 7/24 sm kasanlar 48-50 arası
    ben qunde 5 saat kasıyom yada kasmıyom elle :D
    bu arada quncelleme qecıkıyo char 36 oldu tıcket yenı acıldı buqun 39-40 olurum :D
  • upp....
  • sanırım avrupa karakterlerde bot kullanırken 2.cı sılahı alıp buff basma gıbı bır luksunuz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Númenóre -- 1 Aralık 2008; 9:37:57 >
  • olmazmı 40lv bi wizart/bard ı maonglarda bota salarsın pt cıkmazsa çok süper kasılıyor ^^
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.