quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: guvven Pek tavsiye etmesem de bu fiyat icin 42LW4500 de olabilir onu da değerlendirin.. 1500 ün altında bulduysan haber wer 28 tane alicam 28 tane tvyi ne yapacan? arkadaş biraz fiyatı sallamışta bende şakayla karışık öyle dedim hocam lm çıkınca lw ye bakılırmı ucuzlasın biraz getiriyorum bitane eve 47 inç ya benimsin yada elektronik çöplüğününsün diye hayırlı olsun şimdiden benim aklım biraz sony e doğru kayıyor ama pahalı ya 40nx720 için iyi yorumlar var değer mi acaba forever lg hocam sony 3d alırsna 200-300 1 gözlük falan hem pahalı bundan 2 tane alırsın sony alana kadar... hocam ben işin 3d sinde değilim şimdilik.. neyse arkadaşın konusunu fazla kirlettik istersen benim konudan devam edelim http://resim.donanimhaber.com/m_60053071/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60053071
quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: Chorumluum quote:Orijinalden alıntı: PearBear quote:Orijinalden alıntı: guvven Pek tavsiye etmesem de bu fiyat icin 42LW4500 de olabilir onu da değerlendirin.. 1500 ün altında bulduysan haber wer 28 tane alicam 28 tane tvyi ne yapacan? arkadaş biraz fiyatı sallamışta bende şakayla karışık öyle dedim hocam lm çıkınca lw ye bakılırmı ucuzlasın biraz getiriyorum bitane eve 47 inç ya benimsin yada elektronik çöplüğününsün diye hayırlı olsun şimdiden benim aklım biraz sony e doğru kayıyor ama pahalı ya 40nx720 için iyi yorumlar var değer mi acaba forever lg hocam sony 3d alırsna 200-300 1 gözlük falan hem pahalı bundan 2 tane alırsın sony alana kadar... hocam ben işin 3d sinde değilim şimdilik.. neyse arkadaşın konusunu fazla kirlettik istersen benim konudan devam edelim http://resim.donanimhaber.com/m_60053071/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60053071 geliyom hocam sen çayları doldur ;)