İnternet sağlayıcınızdan mı kaynaklanıyormuş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İnternet sağlayıcınızdan mı kaynaklanıyormuş? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 28 Ağustos 2022; 16:6:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Siz cihazı temizlerken cihaza yanlışlıkla da olsa zarar vermiş olabilir misiniz? 2018'den beri PS4 Pro kullanıyorum bir kere bile içini açıp toz alma durumunda bulunmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bakın şimdi size bu olayı özetleyen yaşadıklarımı anlatayım. birgün eve geldim çoğu bağlandığım siteye girmiyor. statik ip yoktu o zamanlar. turknet kullanıyordum. modemi kapattım 5 dk bekleyince başka ip aldım ve düzeldi herşey. bazen birisine tanımlanmış olan kısıtlı internet paketli ip size denk gelebiliyor. çoğu girdiğiniz site, servis iptv torrent vs giremez durursunuz. bu gibi durumların önüne geçmek için 2 tane seçeneğiniz var. sabit statik ip alıp 10 20 tl vermek ya da modem kapatıp bekleyip ip değişmesi sonucu işinize devam etmek. iyi forumlar. |