Q6600 GİGABYTE EX38 DS4 VEYA EP35DSR ANAKART X550 EKRAN KARTI SS2 2.6. D TV KARTI 80 GB VE 250 GB SEAGATE SATA HDD (GEREKİRSE 80 GB ÇIKARABİLİRM) 2+1 CREATİVE SES SİSTEMİ
ACABA BUNLARA FRİSBY 450 WATT PSU YETERLİMİDİR.
frisby çok dandik bi psu o gördüğün 450 wat değerini sisteme sağlamaz şebekeden çekdiği gücü yazarak çakallık yapıyolar sisteme 300 wat anca sağlar o psu size lc power 420 wat öneririm fiyatıda uygunhttp://www.mavibilgisayar.com/ud/2500
bu ikisi arasında 10$ fark var ileriye yönelik alayım 10$ da çok dokunmaz dersen 550 de iyidir.Hem sessiz hem de kaliteli.
hight power 560 lığı öneririm exa dan 115 dolar miydi öyle bi fiyata aldım ses konusunu çok takmıştım o yüzden fsb alacaktım ama onunda stabilite sorunları olduğunu duydum sesini boş ver diyip aldım ama bu da hiç sessiz
Bulabilirseniz geldiği gibi yok satan 560 watt lc power taurus öneririm ... İlk ve en klasik serisi 550 watt lık modelini 2 yıla yakın kullandım , hem sessiz hemde kaliteli. Çizginin PSU testinden geçer not almış piyasada en oturmuş markalardan biri. Rahatlıkla alabilirsiniz.