Şimdi Ara

Acil rejenerasyon denemelerinin fena olmasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
11.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    he işte birde çözümlü değil yani bir sıkıntı da o yani denemeden denemeye farklılık gösteriyor geo hocam 6.denemede falan geo çok daha diğerlerine göre kolay mesela
  • Tyt Matı Ygs Mattan çok farklı olmayacak basit cebir soruları yerine şekilli soru gelecek 4-5 tane hepsi bu.35 net her zaman 10k ya oynar.Bu kadar karamsar olmayın.Dershane denemelerindeki iki satırlık problemlere benzemez ösym sınavı.
  • marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum onu da hocam yavaş yavaş çözüyorum hemen bitmesin diye.Diğer denemelere ağrılık verdim.Eğer ilk iki denemedeki geo soruları gelirse tyt'de 35 net 2k ya oynar şimdiden söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illusionist man

Bilmiyorum onu da hocam yavaş yavaş çözüyorum hemen bitmesin diye.Diğer denemelere ağrılık verdim.Eğer ilk iki denemedeki geo soruları gelirse tyt'de 35 net 2k ya oynar şimdiden söyleyeyim.

Insallah gelir hocam
    Hakkıyla çalışan yapsın yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updullah çözenler yorum yapsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta 40 dkda yapmak zaten ımkansıza yakın. önerilen süre 50 dk ama ben 65 dkda 38-2 yaptım kalıtelı sorular hepsi nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Şu denemeye örnek kitapçığın bir tık üstü diyen arkadaşları gördüm bir şey demek istedim ama banlıydım. Sonuç derece denemelerinde max 1 saat veriyorum ve buna aynı süreyi vermeme rağmen bazılarında sonuç derecede yaptığım net daha iyi geliyor. Akıl yürütme soruları var ve hani şöyle söyleyim sonuç derecelerden 6 tane kaldı onları çözmemek için aldım keşke bu amaçla almasaymışım denemeleri baya sağlam denemeler çünkü. Tamam kolay sorular olabilir arada ama genele baktığınız zaman hani normal mat denemelerine o akıl yürütme soruları açısından benzemiyor ilginç ilginç, yaratıcı sorular var. Uruk hocam sen olmasan zaten bütün forum bunlara da çok kolay falan diyecek sanırsın bütün forum ilk 100. Forum da okuyorum mesela kolay falan demişler bu acile delirecektim sinirden yani cidden deneme sorulmaz foruma senin gibiler dışında uruk hocam

Hocam dereceye kiyasla nasil? Ben suan drc cozuyorum ortalama 23-27 geo haric. Son 2 ay kala alsam gelistirir mi?

• bilgilendirdiğiniz için sağolun arkadaşlar alayım bi ara
  • excalibur_007 E kullanıcısına yanıt
    hocam geometrideki açığınızı kapatın bence o zaman geliştirir. Sonuç derecenin sorulara pek benzemiyor soru tipi olarak problemler mesela sonuç derecede daha uzun olanlar böyle daha kolay gibi oluyor ama acil de öyle değil birde hani akıl yürütme soruları var sonuç dereceden farklı olarak geo açığını kapatırsan bence geliştirir ama dediğim gibi akıl yürütme, yorum sorularını deneme anında yapamasan bile sınav dışında uğraşman geliştirir yani
  • Şimdi elime ulaştı deneme, zorluğu üçdörtbeş gibi artarak mı ilerliyor yoksa hepsi aynı mı? İlkini çözücem editlerim.

• 55 dk da 36d 2y 2 boş 1.deneme çözenler yorumlayabılır mı netimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbüdentist7

55 dk da 36d 2y 2 boş 1.deneme çözenler yorumlayabılır mı netimi ?

Çok iyi ilk 10k ya oynasın normalde netlerin kac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kırık puanla hazırlanıyorum turkce 35 lerde mat denemeye gore degısıyor çap38 felan , sos 16 fen 16-18 cıvarı
  • İlk denemeyi çözdüm benim de 3y 1b geldi. Ben çok beğendim denemeyi , sınavın da bu ayarda geleceğini düşünüyorum.

2. Soruda hata var sanırım bir de kibritli soruyu yapabilen atabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 9 Şubat 2018; 22:55:50 >
  • 2.SORUDA HATA YOK HOCAM CEVAP E İŞTE KİBRİTLİ SORUDADA ESKENAR DORTGEN DUSUNUCEKSIN KARE OLAMIYOR CUNKU 2 DIK ESITTEN İYİ BAK DEDİGİME 2 DENKLEM CIKAR ACIDAN ALFA 100*
  • Kibritli soruyu atabilirmisin burdan

• Acil rejenerasyon denemelerinin fena olmasi
  • Sınav bu ayarda gelse herkes mort olur ben söylim. Özellikle geoya millet kalem oynatamaz hadi mat1 neyse de. O stresle bu sorular yorumlaması çok zor sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: naragoza99

Sınav bu ayarda gelse herkes mort olur ben söylim. Özellikle geoya millet kalem oynatamaz hadi mat1 neyse de. O stresle bu sorular yorumlaması çok zor sorular

İnşallah bu ayarda gelir yoksa temel liseler uçuşa geciyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümleri var mıydı hocam bu denemenin ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.