Şimdi Ara

ACil Roalback mesajı pls çok sağlam itemlerim gitti napıcamı bilmiyom lütfen yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler roalback nasıl attırabilrim lütfen yardım edin +8 dual md +7 full shell set +1 kekuri ring dual elf belt +6 half plate dd-25 pp +1 re dual lerim gitti arkadaşlar lütfen yardım edin itemlerimi nasıll geri getirebilirim bi fikir verin cıldırcam ya emeklerim gitt OFfffff OF

• yuh yuhh o kadar item gitse bende çıldırırım yardım edemicem inglizcem yok ama umarım yardım gelir forumdan
  • inşş kardeşş valla yemin ederim elime bi geçirirsem soyanıı valla ağzından burnundan getircem onun anasından emdiği sütü burnundan getircem yaw o kadar emeğim gitti :(
  • ÖNEMLİ NOT :
    Kırmızı ile yazdığım türkçe açıklamaları ticketınıza eklemeyiniz. Mavi ile yazılmış olan yerler sizin kendi accountunuza ait gerçek bilgiler ile değiştirmeniz için eklenmiştir.

Tickette . ( nokta ) harici hiçbir noktalama işareti ( /, : , ; , (virgül) $ , &, - , ) vs. gibi özel karakterler kullanmayınız. Kullandığınız taktirde Ticketınızda uyarı vermekte ve gitmemektedir.

Dear KOL Team

I am …….......… ( Charını adı ) from .........……. ( Serverın adı ) server. Here is the information you need

Account id …………… ( Account ID ni yaz )
    Server …… ( Serverını yaz )
    Hack date .. .. …. It was between xx.xx and xx.xx in Turkey ( Tarihi ve yaklaşık olarak hangi saatler arasında olduğu )
    Character level before hack xx lvl .xx ( Hacklendiği zaman Charın lvl’i ve yaklaşık hangi yüzdeler arasında olduğu)

Last 4 digits of credit card. xxxx ( En son üyelik aldığın C&B ID sinin kredi kartının son 4 numarasını yaz )
    My ClickandBuy user name is. xxxxxxx@xxxxxxxx.com (En son üyelik aldığın C&B ID sini yaz )
    Secret question answer before i got hacked . xxxxxx ( Hacklenmeden önceki gizli cevabını yaz )

( En son aldığın Premiumun fatura bilgilerini ekleyiniz ( hangi sistemde aldı iseniz onu ekleyin, yani C&B ile aldı iseniz 1. veya 2. örnekteki gibi, KESN ile aldı iseniz 3. örnekteki gibi, Kredi kartı ile aldı iseniz 4. örnekteki gibi yazınız.(Kredi kartı ile online alımlarda net nasıl bir faturalam yaptığını bimediğim için en olası seçeneği belirtmeye çalıştım) )

İşlem tanıtıcısı XXXXXXXXX
    Tarih XX.XX.XXX
    Saat XX.XX.XX
    Durum tam
    Satıcı adı K2 Network, Inc
    Etki alanı K2 Network, Inc.
    Teklif KnightOnline XXXXXXXXXXXXXXXXX
    Tanım XXXXXXXXXXXXXX
    Fiyat XX.XX EUR (XX,XX USD)
    İndirim XX.XX EUR
    Ödeme tutarı XX.XX EUR

VEYA

Fatura tanıtıcısı XXXXXXXXXXXXXXXXX
    Tarih XX.XX.XXXX
    Durum
    Tanım XXXXXXXXXXX
    Tutar XX.XX EUR

VEYA

KESN NUMBER . XXXX

VEYA

Credit Card last 4 Number .
    Date and time . … … …… .. . .. ..
    I want to change my email address to . xxxxxxxxx@xxxxx.com ( Olmasını istediğin yeni e-mail adresini yaz )
    I want to change my secret question answer to . xxxxxxxx (Olmasını istediğin yeni gizli cevabını yaz )
    I want to change my password to . xxxxxxx ( Olmasını istediğin yeni şifreni yaz )

Please roll me back to date xx . xx . xxxx hour was between xx.xx and xx.xx ( Rollback istediğin tarih ve saatleri belirle) in Turkey ( Rolback istediğini ve hangi tarihe atılası istediğini belirtiyoruz ) i got hacked so that everything will be ok. Or else it will be pointless to give my account back without rollback. Because the hacker may have taken all the items i had on account. And also please change all the information i asked for. So i will be able to enter my account again.

The items before account got hacked. ( Hacklenmeden önceki aklına gelen itemlerini doğru bir şekilde yaz, Kasada üzerinde farketmez, ne kadar doğru bilgi verirsek o kadar çabuk işimiz hallolur )
    …………………
    …………………
    ………………..
    ……………………
    …………………..
    …………………..
    ………………..
    ……………………
    ……………………
    …………………

(Geçmişte yapmış olduğun premium knight cash vs alımlarını detaylarını hangi sistemde aldı isek sırası ile ekleyiniz. Pay Pal isewww.paypal.com dan ID ve şifremizi girerek öğrenebiliriz, C&B isewww.clickandbuy.com dan ID ve şifremizi girerek öğrenebiliriz.Veya mail adreslerime gelen satın alma detaylarınıda kullanabiliriz. )

( Aşağıda verilenler C&B için geçerlidir )

Tarih XX.XX.XXXX
    Durum
    Tanım XXXXXXXXXXX
    Tutar XX.XX EUR

Tarih XX.XX.XXXX
    Durum
    Tanım XXXXXXXXXXX
    Tutar XX.XX EUR

Tarih XX.XX.XXXX
    Durum
    Tanım XXXXXXXXXXX
    Tutar XX.XX EUR

Tarih XX.XX.XXXX
    Durum
    Tanım XXXXXXXXXXX
    Tutar XX.XX EUR

Alıntıdır....

• kardeşş sağol da ben bundan pek bişrey anlamadım benn geçen dün roalback pls yazdım gm bana +6 ıronbow +3 full shell bide +7 dex full takı göndermişşş atarlarmı daha roalback..bunu öğrenmek istiyorum.
  • he bu arada kardeşş ben premiumu bi int cafeden aldım ve bana bi numara verdiler.. ben onu yazdım dedim My character is hack.ROalBAck PLS yazdım işte 2 gün sonra yazdığım itemler geldii valla +6 ıb felan dandirik itemler verdi ben şöyle yazmak istiyorum....Ben bu itemleri napayım.Ben giden itemlerimi istiyorum.Ben her ay premium yaptıran bi üyenizim.Ve giden itemlerimi geri istiyorum.Lütfen RoalBAck atın 23.01.2007 tarihine.Eğer atmazsanız oyunu bırakacağım.Emeklerim gitti benim.BUnu ingilizceye çevirebilcek arkadaşlar varsa hemen acil yollasın.Veya bi çözüm yolu önerin bana...Lütfen Çıldırcam ben burda yaw o kadar itemimgititti ...Lütfen arkdaşlar yardım edin bana...
  • roll back kladırıldı die biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bununla ilgili üst konu war oraya bakabilirsin
    citizen in topicinden yardım isteyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 1 Şubat 2007; 11:08:46 >
  • soguk su ic bence artık eskisi gibi giden ıtemlerın aynısını vermiyorlar neden dersen bizim millet her olayın icine ettigi gibi zamanında onunda icine etti ,ıtemlerı baska charlara atıp sattılar sonrada hacklendim diyip rollback attırdılar bu yuzden artık k2 lvl in neyse soyuldugunda ortalama ıtem veriyor , istersen her ay gold pre al durum degismez...
  • yaw o kadar da emek v ermiştim ya gitti bütün emeklerim of ya Arkadaşlar ben ne kadaersiz bi adamım ya bu ilk ama yani çok güzel itemlerim vardıı o zaman charı satmak zorunda kalcam 66 lwl 536 k np arkdaşlar isteyen falien_guardian@hotmail.com adresine e-mail atarsnız anlaşırız çok ucuza satcam kurtulcam bu oyundan yeter artık buna para yatırdığım :(
  • cypherdaki nartanesi misin sen
  • üst konular boşuna konulmuyo...
  • Ben zaten NaRTaNeSii nin cafesindeyim ve oı benim abim olur o da baya bi yere gitti sordu roalback olayı varmı diye bişrey yapamayız demişler onun da bi charı soyuldu KingStorm Diye bi warior içinde 1 milyardan fazla item vardıı çalan kişi özür diledi itemleri geri verdi o da affetti ama bi daha da cafeye sokmadıı onu benimkini de inşş gelir soyan kişi özür dileyip verir.OfFffffffffff ıof
  • MANES YADA LOGOSTA 60+CHAR SATAN SOLESIN CANAKKALE YE YAKIN OLAN BIYER LUTFEN ACELE
  • geçmiş olsun dielim artıq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.