Şimdi Ara

ACİL!SAPPHIRE ATI RS485

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu anakart hakkında bana ne söyleyebilirsiniz. Buna ihtiycım var çünkü bir arkadaşım ucuz yollu bir pc toplamak istiyor bende parça bakarken bu kartı gördüm ati yonga setli bir sistem ve onboard ekran kartı var, onboard bu kart için anakartın tanıtım kartında Max 256MB ATI X300 Entegre Ekran kartı (Harici bir 256MB FX5500 den yaklaşık 2,5 Kat daha iyi performans verir) diye bir ibare var. On bord kart performnsı düşürür diyebilirsiniz. Ama inanın bu bana bir çok seçenekten daha uygun geldi. Fikirleriniz varsa benimle paylaşabilirmisiniz? Herkese teşekkür ederim

Anakartın linki:http://www.markomshop.com/asp/show_stock.asp?product=AA875SAP05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 13 Ekim 2006; 0:20:38 >

• Harici FX5500 den 2,5 kat daha hızlıdır ifadesi düpedüz saçmalık. Bi yakınımda ATI RS482 chipsetli s754 anakart var, onda da x300 vardı yanılmıyorsam. O kadar performanslı olamaz. Ama bütçe kısıtlıysa alınabilecek bir anakart.
  • Sağolasın hemen cevap verdin. Görüşlere ihtiyacım var, bende kötü bişey almak istemiyorum ama böyle yapınca bütçe tam denk geliyor. Yorumlar devam eder inşallah
  • Gigabyte - K8N51GMF
    bu anakartı öneririm, üzerinde GEFORCE 6100 grafik yongasi var ve x300 den kesinlikle daha iyi ve performanslı...
    ama sen am2 bir sistem topluyorsun, o zaman yine gigabyteın baska bir modeli vardı, bi bakayım bulunca yazarım
  • Niye boyle bir kart almak istiyorsun maliyetten mi ?
    ASUS M2NPV-MX AMD; S AM2; PCI-E16X; nVidia GeForce 6150; DDR2-800Mhz; nVidia GeForce 6150 VGA =77$+kdv ye boyle bir kartta kullanabilirsiniz...
    Sorunuz içinse on board ekran kartları tabiki cok fazla performans vermezler ve hatta performans düsürürler yerleşik ram belleginden kullanacaklarından 512 Mb bir bellekli pcde performans kaybı yasanır...
  • Asus benim de her zaman tercih ettiğim bir kart ama ben bulamamıştım. Bu iyi oldu ikisi arasında topu topu 1 $ fark var. Bu kart daha almaya değer gibi duruyor. Ve evet maliyet yüzünden böyle bir tercih yapmak zorundayım...Yorumlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 16 Ekim 2006; 22:40:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Niye boyle bir kart almak istiyorsun maliyetten mi ?
    ASUS M2NPV-MX AMD; S AM2; PCI-E16X; nVidia GeForce 6150; DDR2-800Mhz; nVidia GeForce 6150 VGA =77$+kdv ye boyle bir kartta kullanabilirsiniz...
    Sorunuz içinse on board ekran kartları tabiki cok fazla performans vermezler ve hatta performans düsürürler yerleşik ram belleginden kullanacaklarından 512 Mb bir bellekli pcde performans kaybı yasanır...

bu bahsettiğin kart nerede satılıyor acaba???
  • Şimdi baktım tekrar fiyatları aldığım siteye yani markoma. Sizin dediğiniz kart yani ASUSTEK M2NPVMX 6150 DDR2 VGA+LAN+SATA2 16X 940p fiyat 71,50 $ kdv dahil 128 YTL sapphire de fiyat güncellenmiş yeni fiyatı 76$ kdv dahil 136 YTL. Aslında takıldığım konu daha önce sapphire anakartlar hakkında yorum dahi okumadım, yani bu kartlar hakkında hiç bir bilgim yok. Ancak bu kartta kullanılan RS485 yongası ASUS un da bir kartında kullanılıyor. Bu karttaki onboard ekran kartı 256 MB,10 USB çıkışı,4 adet ram desteği,4 Adet SATA II desteği. Asusun önerilen modeli ise 128 MB onboard VGA, 4 USB, 4 SATA II ve 4 adet ram desteği. Asusu her zaman hiç bilmediğim bir karta yeğlerim, ancak ATİ yongasetli kartların performansı nasıl olur bunu merak etmekteyim. Aslında özelliklere bakınca al beni diyor ama işte kalite nasıl bilmiyorum. Yorumları bekliyorum
  • http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm#
    Bu sitede mevcuttur Bende onboard ekran kartı olan bir sistem düsnsem benim için tek secenek olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 13 Ekim 2006; 5:11:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.