Şimdi Ara

ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım Jazz'ımı model yükseltme ve otomatik vites istemem sebebiyle satacağım. Arabamın km'si yüksek fakat motorun bakımlarını hiç geciktirmedim ve her zaman castrol magnetic 10/40 yağ kullandım değişim kağıtları var.
    Ayrıntılı bilgi almak isterseniz arayabilirsiniz. 0546 492 44 01 Son Fiyat : 16.500 TL

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4510545
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-jazz-manuel-lpg-bakimli-kazasiz-134807875/detay/

Kesinlikle pert değildir. Büyük kazası yoktur. Plakam açık.
    ABS-EPS, hızla duyarlı direksiyon, klima, iki hava yastığı, elektrikli aynalar, ön camlar elektrikli, cd çalar.
    Aracı 2010 yılında 139.000 km aldım. 10.000 km bakımlarını kesinlikle geçirmedim castrol magnetıc 10/40 yağ kullandım. Bakım kağıtları vardır.
    2 ay önce Mutlu akü aldım. 4 ay önce 4 adet Mıchelın Energy Saver+ lastik taktırdım. Ön fren balataları 3 ay önce değişti. LPG bakımı 3 ay önce yapıldı. LPG performansı çok iyi. LPG ayarlarına hiç müdahale edilmedi. Araç LPG'li şehiriçi 0,25 şehirdışı 0,19. Klima performansı çok iyi. Arabamda çalışmayan hiç birşey yoktur.

Aracı özel Honda servisinde expertiz yaptırdım 4 parçada lokal boya vardı, motoru gayet iyi durumda bilgisi çıktı. Araçta büyük bir kaza yoktu.
    Aracımın sol ön çamurluğu dolmuş sıkıştırdığı için hafifçe kasıldı ve ince çizik vardı 1,5 yıl o şekilde kullandım.
    Sağ ön çamurluğa ufak bir darbe aldım o da hafif kasıldı fakat yamukluk yoktu ufak bir çizik vardı.

Aracım Eureco Sigortadan kaskoluydu bitime 3 ay kala Honda Ayışığı'na bu iki çamurluk için talepte bulundum. Arabayı almaya gittiğimde arabanın çamurlukları, ön tampon ve iki farının değiştiğini gördüm. Neden değiştirildi dediğimde eksperin kararı olduğu bilgisi verildi. Farlarda güneş yanıkları vardı ve yenilenmesini istemiş eksper. Ön tampon boya istiyordu. Çamurlukların ve tamponun işçilik ve boya masrafı yenisinden daha fazla olduğu için değiştirilmiş. Değişen parçaların faturası vardır.
    Motor ve mekanik çok iyi durumdadır.
     ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ ACİL SATILIK 2004 HONDA JAZZ MANUEL 1.4 LS 16.500 LPG KAZASIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersynnn -- 17 Eylül 2013; 11:19:23 >

• il ginç bir fiyat vermişsin.. insanın fiyatı görünce hhheee bunda bişey var diyesi geliyor.. kızdırmak veya gönlünü kırmak için yazmadım.. Sakın Yanlış anlama
    Saygılarım la..
  • forsa kullanıcısına yanıt
    Önemli değil alınmıyorum. kilometre ve orjinal değişen parçalar olduğu için fiyatı uygun yazdım çünkü bir araba buldum kaçırmak istemiyorum. değişen parçaları faturaları var önden veya arkadan kesinikle bir kazası yok. ilan açıklamasında yazdıklarımın hepsi doğrudur.
    bakalım hayırlısı olsun ama biran önce satmam lazım o yüzden bu fiyata indim.
    Aracımda hiçbir sıkıntı yok
  • Hocam bende araç bakıyorum. o kadar nakitim olsa kaçırmaz alırdım ama hali hazırda nakit 14.500-15.000 arası bişey var. Kısmet değilmiş umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz.
  • İnşallah dilediğin gibi satabilirsin aracını.
    Fakat bana kalırsa: acelen olabilir, aracın 200.000 km.yi de geçebilir fakat o fiyat ''CanJazz'larımıza'' haksızlık bence :)
  • jazz satıldı arkadaşlar.2004 laguna otomatik aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersynnn

jazz satıldı arkadaşlar.2004 laguna otomatik aldım.

Hayırlı olsun. kaça sattınız jazz ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersynnn

jazz satıldı arkadaşlar.2004 laguna otomatik aldım.

tebrikler gözün aydın, kutlarım, darbeli-kazalı arabayı sattın ama hondadan sonra laguna seni kesermi....?
  • 16200 tl sattım
    laguna daha konforlu bir araba.jazz ile segmenti farklı rahat araba.
  • Hayret....?
    Hondadan sonra Reno kesmez sanıyordum.....!
  • honda jazz b segmenti,laguna d segmenti. baya bir kesiyor konfor ve performans :)
    Yakıt biraz kesmiyor ama :)
  • segment farklı olmasına rağmen, laguna dolu ve konforlu bir araç olmasına rağmen
    honda dinamizminden sonra biraz hayal kırıklığı yaratmıştır diye düşünmüştüm
    ama sonuçta memnun olduğuna göre mesele yok demektir, kazasız belasız cezasız sürüşler inşallaaahh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.