Arkadaşlar merhabe, acil ihtiyaçtan dolaı bilgisayarımı satmak durumunda kaldım.
Bilgisayar sadece 6 ay aktif olarak kullanıldı. 3Dmax , Autocad programlarını sorunsuz kullanırsınız ve Yeni jenerasyon oyunların hemen hemen hepsini full detay da oynayabilirsiniz.
Intel Core i5 4460 3.2GHz 6MB Cache LGA1150 İşlemci MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk A4 TECH BLOODY V7MA METAL AYAK GAMING MOUSE A4 TECH BLODDY B120 GAMING KLAVYE COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W ASUS USB-N14 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR 2 Tane - COOLER MASTER SICKLEFLOW 120MM YEŞİL LED FAN ZALMAN CNPS10X OPTİMA INTEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Bilgisayarı'ın parçaları tam olarak yukarda0 yazıdığı gibidir. Şuanda mağza fiyatı ( 3550TL) , Aklınızda kalan diger tüm sorularınız için lütfen arayın veya whsp aracı ile ittibat kurabilirsiniz. (Sadece Ciddi Alıcılar.) Bilgisayarımın kasası özel ses yalıtım vardır. Dısarıya ses göndermez. İçinde toplam 5 adet ChaFan ve 1 Adet CpuFan vardır Müthiş bir hava sirkülasyonu ile Tüm Parcalar tam performansta Düşük Isıda calısır..Parçaların hepsi birbirleriyle uyumu oldukca iyidir. Kendim bilgisayar sektöründe uzun zaman calıstıgım için tek tek deneyerek toplama fırsatı buldum. Chazın sıfırdan farkı yok.. Alan Arkadaşımıza Şimdiden hayırlı olsun. (Acil İhtiyactan Dolayı Fiyattını Düşürdüm ) Takas uygun değildir.'
Fiyat : 2200 tl Tel - Whsp : 0507 011 98 68
M o n i tör
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme