Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 20 Mart 2024 15:08 1 1 SATILDI Ürün battles tarafından alınmıştır. Hayırlı olsun. Gün içi yollanacaktır Acil olduğu için Fiyat 6000 TL ye inmiştir. Cumartesi günü de satılmaz ise aciliyeti kalmıyor İstanbul / Küçükçekmece elden teslim Henüz 1 aylık yurt içi cihazıdır. Garantisi devam ediyor. Nakit ihtiyacı nedeniyle satılıktır.Hiç bir problemi yoktur.Ekran koruyucu ve şeffaf kılıf ile kullanılmaktadır.Halio G99 işlemci8+8 Gb Ram256 Gb hafızaTers şarj imkanıPUBG 30 - 60 fpsOyun oynarken bataryayı devre dışı bırakarak ısınmaya engel olur. 120 Hz ekran tazeleme5000mAh pilFm Radyo 45 watt Orijinal şarj cihazıKullanılmamış sıfır Orijinal kulaklık Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Fiyat düştü 350 TL SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM KİTAPLARI SETİ 13 KİTAP [SATILDI] 12'li saat Kutusu [SATILDI] Bisiklet Ayak Pompası Btwin 900 (9000)
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Fiyat düştü 350 TL SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM KİTAPLARI SETİ 13 KİTAP [SATILDI] 12'li saat Kutusu [SATILDI] Bisiklet Ayak Pompası Btwin 900 (9000)
Fiyat 6500 TL ye indirilmiştir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Fiyat düştü 350 TL SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM KİTAPLARI SETİ 13 KİTAP [SATILDI] 12'li saat Kutusu [SATILDI] Bisiklet Ayak Pompası Btwin 900 (9000)
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Fiyat düştü 350 TL SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM KİTAPLARI SETİ 13 KİTAP [SATILDI] 12'li saat Kutusu [SATILDI] Bisiklet Ayak Pompası Btwin 900 (9000)
Ürün battles tarafından alınmıştır. Kendisine hayırlı olsun. Gün içi yeni sahibine yollanacaktır ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI Fiyat düştü 350 TL SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİM KİTAPLARI SETİ 13 KİTAP [SATILDI] 12'li saat Kutusu [SATILDI] Bisiklet Ayak Pompası Btwin 900 (9000)