Şimdi Ara

-Acil- Satılık Pvp lvl4, Full Tier Barbar (Satmaktan Vazgeçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

zaman bulamadığım için Aqulonia PVP-RP serverinde bulunan,
    Pvp lvl4 ve full T2 (Helm, Hands, Bots, Legs, Shoulder, Wrist) sadece kemer ve chesti T1 olan Barbarian karakterimin olduğu accountu satıyorum.
    ayrıca lvl76 BS da bulunmaktadır.

Barbarian ayrıntıları için :http://aoc.yg.com/profile?h=2_x5yn67

istediğim ücret 150tl dir.
    ilgilenen arkadaşlar PM atarlarsa sevinirim.

Server Merge olacağı ve Karakteri Fury server'a taşımak için bir hak verileceğinden accountu satmaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 14 Ocak 2010; 16:30:35 >

• Bu fiyata bu account he çok iyi valla bi accountum olmasa alırdım kes,n hayırlı satışlar.
  • Hayırlı satışlar bencede bu fiyata bu karakter kaçmaz.
  • O itemları toplamanın heleki pvp server ında ne kadar zor olduğunu anlaya bilmek için oyunun içerisindeki insanların söylediklerini bir nebzede olsa kulak vermek gerekir.

Bu fiyata bu tür Karakterler inanınki kaçmaz tabiki oynayacak insanlar için diyorum.
    Tekrardan iyi satışlar.
  • ebay.com dan satis yapmani tavsiye ederim. 100 eurodan yukari cok rahat satarsin
  • Ebay'i daha önce hiç kullanmadığım için prosedürlerini pek bilmiyorum, yabancıya gideceğine bu güzelim accountum ucuza gitsin yurdum insanına gitsin umarım alıcı çıkar accountu şu an dondurdum ve yeni sahibini bekliyor :)

full tier set itemleri toplamak zaten 1 senesini alıyor insanın ayrıca pvp lvl4 olmasıda cabası unutmadan söylim adamım çok da yakışıklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 10 Aralık 2009; 9:15:57 >

• wuuuuuuuuuuuu ne kadar ucuzlamış bu paraya kaçmaz valla. hayırlı satışlar yine kardeş ama çok ucuza gidio be.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Gw2 Gold ve Boost
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emegine yazik arkadasim hic satma daha iyi o zaman. Ebay satis prosedürüne zor birsey degil parayi aldiktan sonra adam mail ile bilgileri yolluyorsun
  • walla ya ebaydan satılırsa daha yuksek fıyata satarsın bı dene bence
  • Güncel!
  • Ya bunu kimse almıcakmı mındar olcak güzelim barbar he
  • Koah the Barbarian'ı iyi bilirim ben:) satma boşver bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbeydag

Koah the Barbarian'ı iyi bilirim ben:) satma boşver bence.

yaa sanırım satmicam böle giderse, patch 1.06 ile yeni t3 itemler falan geliyormuş yeni alanlar açılacak ama işte zaman olmayacağı için sanırım oynayamayacağım :( çok güzel bir karakter playboy gibi adam :))

mesajımda da belirttiğim gibi accountu satmaktan vazgeçtim. Server merge sonrası Fury PVP ye karakteri transfer edebileceğim, bu yüzden accountu satmayacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 14 Ocak 2010; 16:33:07 >
  • O kadar emek verip satmak olmaz zaten. Bencede iyi yaptin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.