Şimdi Ara

Acil Sıfır - 2 Adet XBOX 360 E Serisi -Kutulu -Faturalı -2 Yıl Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Acil Sıfır - 2 Adet XBOX 360 E Serisi -Kutulu -Faturalı -2 Yıl Garantili
    Sıfır 2 Yıl Garantili Faturalı XBOX360 500 GB.

Kapalı Kutu!

2 Günlük Fiyat! Daha sonrasında satış olmayacak!

Elimde 2 adet sıfır xbox 360 var. Kapalı kutu. Ankara veya İstanbul elden teslim. Diğer illere havale-kargo.

Tam kutu içeriği. Yanında;
    - Forzo Horizon 2 indirme kodu.
    - 1 Aylık Live Gold üyeliği.
    - 1 Adet Oyun Kumandası.

(Görseller PM ile paylaşılabilir.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Eylül 2018 Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• samil07 kullanıcısına yanıt
    Bimden 500 e alıp burda 650'ye satmak neyin kafası ?
  • Microsoft Store* da $199.99'a satılan ürünün güncel dolar kuru ortalaması ile (İş Bankası Gişe: 3,0217 İş Bankası Online Bankacılık: 2,9719) çarpıldıktan sonra 599 TL etmesi kafası.

*https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-360-500GB-Console/productID.319983300

Ek olarak Türkiye'deki her Bime gelmeyen, geldiği şubeyede az sayıda gelen bir "aktüel" ürün fırsatının yakalanıp değerlendirilmeye çalışma kafası.
  • samil07 kullanıcısına yanıt
    Ne anlatıyorsun açıkcası anlamadım ,cihazın faturalarını koyda oyle konusalım ıstersen.
    Us store dan aldıysan global garanti bir sene olur.Seninki nasıl 2 sene oluyor ?.
  • Bimden alındığını aktüel fırsatı olduğunu vurguladığım için reddetmedim zaten. Bu bir fırsattı, ben değerlendirdim yazıyor kısaca yukarıda. Microsoft bile bu ürünü 600 liradan satıyor onlinestore da diyorum. Ps4 $399 satılırken bizde 1500den satılıyordu, yani $199.99 almak mümkün değil. Ben üzerine 50 lira koyuyorum bir nevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf kar etmek için 2 adet alınıp burada satılması gerçekten ilginç.bari başkalarına bırakında konsolu kar amaçlı degil oynamak isteyenler alsın
  • İlginç diye nitelendirilebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben Ankaradan kalkıp gidebiliyorsam İstanbuldaki arkadaşlarda pekala alabilirdi. Star wars ürünlerinde bu çok sık karşımıza geliyordu zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğum yerlerdeki Bim lerde halen var. Bulamayan, mutlaka isteyen varsa karsız yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.