Şimdi Ara

Acil Sunucu Yardımı, Bilenler İçeri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by_mac

quote:

Orijinalden alıntı: burak.dede

Anladım hocam, yok kurarız bir şekilde o sorun değilde, terminal bilgisayarlara da işletim sistemi kurma zorunluluğu hoş olmadı, o zaman server gereksiz, küçük programla bağlantı sağlama olur diye düşünmüştüm, neyse artık bir şekilde halledeceğiz. Teşekkürler mesajlar için, kolay gelsin.

Thin client'ler nasıl bir sistem calıstırıyor. Biraz araştırırsan bulabilirsin belkide.

Hocam zaten thin client en mantıklısı ama tanesi 250-300 dolar oda çok büyük maliyet. O yüzden elimizde hazır olan kasaları programla bağlayabilirmiyiz demiştik.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_mac

quote:

Anladım hocam, yok kurarız bir şekilde o sorun değilde, terminal bilgisayarlara da işletim sistemi kurma zorunluluğu hoş olmadı, o zaman server gereksiz, küçük programla bağlantı sağlama olur diye düşünmüştüm, neyse artık bir şekilde halledeceğiz. Teşekkürler mesajlar için, kolay gelsin.

Thin client'ler nasıl bir sistem calıstırıyor. Biraz araştırırsan bulabilirsin belkide.

Hocam zaten thin client en mantıklısı ama tanesi 250-300 dolar oda çok büyük maliyet. O yüzden elimizde hazır olan kasaları programla bağlayabilirmiyiz demiştik.

Anladim nasil birsey istedigini dedigm sey zatan Thin Client'lar nasil bir sistemle calisiyor. Bunu testp edip bulabilirsen makinalarinda da o sistemi kullanabilirsin belki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.