Şimdi Ara

ACİL TAKAS XIGENON RAPTOR 8 VERIYORUM ALDIKLARIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +7 İİ yi bana satar mısın ama 10gb var yetersiz biraz ama
  • Hayırlı olsun itemlerin inş ii günlerde kullanırsın ss isteyneler lütfen susun biraz size kanıtlamak zorunda deil ömrünüzde hiçmi +7 hb +7 ii 4 gb we lupus mu laycoan mı ne onu bi arada grmedinizss istiorsunz adam yalan sölemek için açmadı ya topici nese tekrar tekrar hayırlı olsun.c
  • adam konu açtı kaçtı
    bence uyduruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

adam konu açtı kaçtı
    bence uyduruyor

KONUNUN hepsini okusan adam dedi ;
    saolsun teklıfe verdım inanmayan için pm V3NG3ANC3 X1 beklerım
  • guzel yorumlar için tşk.ler inanmayan varsa hala x1 V3NG3ANC3

BEKLERIM...yorumlar için tekrar tşk.ler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

quote:

Orjinalden alıntı: CoLoSis

adam konu açtı kaçtı
    bence uyduruyor

KONUNUN hepsini okusan adam dedi ;
    saolsun teklıfe verdım inanmayan için pm V3NG3ANC3 X1 beklerım

+8 raptoru olabilir ama o teklifi veren yoktur
    yada sarhoştur.
  • BursaLe sen bunLara laf anLatmaya caLısma forum'un ko böLümündeki bazı arkadasLar iLLaki gözLerine ksc + tradeden itemi göstererek sokmanı istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

BursaLe sen bunLara laf anLatmaya caLısma forum'un ko böLümündeki bazı arkadasLar iLLaki gözLerine ksc + tradeden itemi göstererek sokmanı istiyor

biz birbirimize güvenmessek kime güvenicez ki bence adam dogru söylüyor ki bu bir oyun

@CoLoSis
    inş. ssleri koyar seninde için rahat eder
  • bencede hem ben yalan atsam bile kime ne faydam olcak ki?sadce verırken hata yapmamak ıcın bu topici actım sizlerde bilgilerinizi esirgemedınız hepinize tşk.ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

BursaLe sen bunLara laf anLatmaya caLısma forum'un ko böLümündeki bazı arkadasLar iLLaki gözLerine ksc + tradeden itemi göstererek sokmanı istiyor

bence sen çok safsın.. bu işte bişey vardır mutlaka hiç kimse +8 raptor için o itemleri vermez +7 hb bile vermezler üstüne senin para vermen gerekiyodur..itemler illegal fln olabilir..ben diyomki benim +7 citinime +9 raptor verdiler bunun gibi birşey sen inanırmısın ksc istemek huyum değildir ama durum böyle olunca istenir
    eğer doğruysa seninle o takası yapan adamın nickini verebilirmisin? bizde yararlanalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.