+7 İİ yi bana satar mısın ama 10gb var yetersiz biraz ama
Hayırlı olsun itemlerin inş ii günlerde kullanırsın ss isteyneler lütfen susun biraz size kanıtlamak zorunda deil ömrünüzde hiçmi +7 hb +7 ii 4 gb we lupus mu laycoan mı ne onu bi arada grmedinizss istiorsunz adam yalan sölemek için açmadı ya topici nese tekrar tekrar hayırlı olsun.c
adam konu açtı kaçtı bence uyduruyor
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSis
KONUNUN hepsini okusan adam dedi ; saolsun teklıfe verdım inanmayan için pm V3NG3ANC3 X1 beklerım
guzel yorumlar için tşk.ler inanmayan varsa hala x1 V3NG3ANC3
BEKLERIM...yorumlar için tekrar tşk.ler arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
quote:
Orjinalden alıntı: CoLoSis
KONUNUN hepsini okusan adam dedi ; saolsun teklıfe verdım inanmayan için pm V3NG3ANC3 X1 beklerım
+8 raptoru olabilir ama o teklifi veren yoktur yada sarhoştur.
BursaLe sen bunLara laf anLatmaya caLısma forum'un ko böLümündeki bazı arkadasLar iLLaki gözLerine ksc + tradeden itemi göstererek sokmanı istiyor
quote:
Orjinalden alıntı: One Step CLoser
BursaLe sen bunLara laf anLatmaya caLısma forum'un ko böLümündeki bazı arkadasLar iLLaki gözLerine ksc + tradeden itemi göstererek sokmanı istiyor
biz birbirimize güvenmessek kime güvenicez ki bence adam dogru söylüyor ki bu bir oyun
@CoLoSis inş. ssleri koyar seninde için rahat eder
bencede hem ben yalan atsam bile kime ne faydam olcak ki?sadce verırken hata yapmamak ıcın bu topici actım sizlerde bilgilerinizi esirgemedınız hepinize tşk.ler
quote:
Orjinalden alıntı: One Step CLoser
bence sen çok safsın.. bu işte bişey vardır mutlaka hiç kimse +8 raptor için o itemleri vermez +7 hb bile vermezler üstüne senin para vermen gerekiyodur..itemler illegal fln olabilir..ben diyomki benim +7 citinime +9 raptor verdiler bunun gibi birşey sen inanırmısın ksc istemek huyum değildir ama durum böyle olunca istenir eğer doğruysa seninle o takası yapan adamın nickini verebilirmisin? bizde yararlanalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme