Şimdi Ara

Acil Tavsiye 30Bin TL Genç İşi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
2.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Percy Jackson.

Sıfır Clio Alabilirsiniz.

hocam yenı clıolar bıraz plastiğims ibir gorunume sahıp sankı ya. pek dusunmuyorum onun ıcın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UqUR48

quote:

Orijinalden alıntı: tafyum

quote:

2008 civic

civicler en asagı 32 den baslıyo hocam fıyat kosnunda uyuşuamıyozrz onlarla. degerı belkı 30bın cıvarı ancak piyasa yuksek tutuluyor bu aralar galıba..

Valla denk getirebilirsen civic en harırlısı olur.eski kasa auris veya jettalarada bakabilirsin. Benzin artı manuel aradıktan sonra uygun fiyatlara bulunabilir,bende 2013 i30 var. Eski kasalarıda güzel isterseniz göz atın sahibinden de vardır.

kazasız belasız bınmen dılegımle kardesım. bende bakyıorum manuel arıyorum zaten de sahıbnden de fıyatlar cok ucuk bu arlar hocam ya. gunun en az 4 saatı sahıbınden sıtesınde gecıyor. umarım buluruz bakalım kısmetse :)

• Şu ara ikinci el piyasası çok uçtu sene sonunda sıfır araba almak çok daha mantıklı bencede.
    Ama benim 32bin tl olsa bakacağım 3 araç var Civic , Focus ve Corolla
    35 e güzel civicler var 34 e bırakırlar belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 20 Eylül 2013; 21:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2008 civic

civicler en asagı 32 den baslıyo hocam fıyat kosnunda uyuşuamıyozrz onlarla. degerı belkı 30bın cıvarı ancak piyasa yuksek tutuluyor bu aralar galıba..

Valla denk getirebilirsen civic en harırlısı olur.eski kasa auris veya jettalarada bakabilirsin. Benzin artı manuel aradıktan sonra uygun fiyatlara bulunabilir,bende 2013 i30 var. Eski kasalarıda güzel isterseniz göz atın sahibinden de vardır.

kazasız belasız bınmen dılegımle kardesım. bende bakyıorum manuel arıyorum zaten de sahıbnden de fıyatlar cok ucuk bu arlar hocam ya. gunun en az 4 saatı sahıbınden sıtesınde gecıyor. umarım buluruz bakalım kısmetse :)

Bütce30bin dedinmi istediğin araç 35 bin olur genelde :) sen en iyisi bora al 5-6bin lirada paran artar. Fiestalarada bakabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Şu ara ikinci el piyasası çok uçtu sene sonunda sıfır araba almak çok daha mantıklı bencede.
    Ama benim 32bin tl olsa bakacağım 3 araç var Civic , Focus ve Corolla
    35 e güzel civicler var 34 e bırakırlar belki.

hocam daha ılk aracım olacak . yasımda 23. 35 e kadar cıkmam pek mantıklı degıl acıkcası. max 30 dıyorum o yuzden. gercı 30 ıle 35 arasındada cok bı fark yok ancak bılemedım ıste :) bakalım ne denk gelırse:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2008 civic

Bütce30bin dedinmi istediğin araç 35 bin olur genelde :) sen en iyisi bora al 5-6bin lirada paran artar. Fiestalarada bakabilirsin

yeni fiestalar hoşuma gıdıyor ancak bora hem uretımı yok hemde eskidi artıık ya :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2008 civic

yeni fiestalar hoşuma gıdıyor ancak bora hem uretımı yok hemde eskidi artıık ya :)

http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2006&price_min=25000&a5_max=2008&viewType=Gallery&price_max=30000

Dostum sen en iyisi şu araçlara göz at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden 138207918 Astra hb Lpgli beyaz ;)

137991561 astra beyaz 100.000 de

Benim 35000 olsa Civic 25-30 Arası param olsa astra hb alırdım ilan No yazdım.
    Küçük araba sevmiyorum o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Sahibinden 138207918 Astra hb Lpgli beyaz ;)

137991561 astra beyaz 100.000 de

Benim 35000 olsa Civic 25-30 Arası param olsa astra hb alırdım ilan No yazdım.
    Küçük araba sevmiyorum o yüzden.

guzel araba astra hb classıc. 7 yaşında bır opel ıcın 27bın tl cok degılmdır,* ah 35 e cıkabılsem, bende dusunuyorum cıvıc ancak olmuyo malesef. bırde bu aracın yakıtı nasıldır? lpg uyumu nasıldır bılen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafyum -- 20 Eylül 2013; 23:40:45 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2008 civic

http://www.sahibinden.com/honda-civic?a5_min=2006&price_min=25000&a5_max=2008&viewType=Gallery&price_max=30000

Dostum sen en iyisi şu araçlara göz at

baktım dostum guzel cıvıcler ancak benım ıstedgım fiyatı aşıyor, fiyata uyandada hasasr kaydı vs. olumsuzluklar oluyor.. :)

• 2011 model,1.6 comfort paket. lpg'li. collectıon jantlarına sahip, temiz ve 80bın km de bir focus hb almayı dusunuyorum arkadaslar. aracın ıkı adet 300 tl ve 800 tl olmak uzere ıkı ayrı arka camurlukta hasar olmus. baska da hıcbırsey yok. ılk elden arac. sadece km yuksek gıbı geldı. gerı hersey gayet guzel. aracta zavolli marka tup var. ARac ıcın ıstenen fıyat 32bın tl. sizce nasıl fıyat?
  • bende araba alcagim butcem 26 dan 34 de kadar bununla ilgili konuda actim iki tane opel astra enjoy megane 2 citroen c4 derken honda civicde karar kıldım sanada tavsiye ederim senin butcene drem paket alabilirsin ikinci eli guclu satarkende pek uzmez civici anlatmama gerek yok saten pek :)

• civic olmuyorsa focus cok iyi bi secimdir

• tafyum kullanıcısına yanıt
    Aldın mı hocam 0 km 208 ini
  • quote:

2011 model,1.6 comfort paket. lpg'li. collectıon jantlarına sahip, temiz ve 80bın km de bir focus hb almayı dusunuyorum arkadaslar. aracın ıkı adet 300 tl ve 800 tl olmak uzere ıkı ayrı arka camurlukta hasar olmus. baska da hıcbırsey yok. ılk elden arac. sadece km yuksek gıbı geldı. gerı hersey gayet guzel. aracta zavolli marka tup var. ARac ıcın ıstenen fıyat 32bın tl. sizce nasıl fıyat?

Abarti fiyat.

Comfort , o donemki Focus'larin bos oglu bos arabasidir. Motoru da 1998'deki ilk nesil 1.6 100hp ile birebir aynidir neredeyse , kaldi ki adam 2 yilda 80.000km yapmis , ben her gun aktif arac kullanarak 5 yilda 70.000 yaptim Ankara'da ki okulum eve gayet uzakti... adamin gezmedigi yer kalmadi herhalde... Bir de uzerine ustluk kazali.

Ederi tas catlasa 27'dir.

Benim sana onerim bu arada 2013 model 0km Seat Ibiza 1.4 16v 85hp/132nm Reference modelini incelemen , satis fiyati 29,900. 29'a biraktirirsin. Kalan 1.000 TL de sigorta-kasko-ilk bakim-kis lastigi vs. olur. Performansi gayet yeterli , sakin kullanimda 7,3 - 7,7 lt civari yakar sehir ici (Ankara icin konusuyorum). LPG'ye de tam uyumludur , subap erimesi gibi sorunlar yaratmaz zaten oldukca yaygin ve atmosferik bir motordur , kasasi da oturmus vaziyettedir kolay kolay sorun cikartacagini sanmiyorum.

Ben de su anda 1998 model Polo kullaniyorum , 5 sene once aldim arabayi (83.000'de tertemizdi). Aylarca aramistim, sagolsun ciddi bir ariza cikartmadi ama ikinci el ve agir bakimlari gelen arac nolursa olsun ufak tefek de olsa tahmin edilenden daha masrafli olabiliyor.

Bence 0km arac al , 5 sene sonra sat , deger kaybederse de kaybetsin 5 sene boyunca seni bilimum taksi-otobus-metro'ya binmekten kurtarmis olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 22 Eylül 2013; 4:55:49 >

• arkadaşlar alanyada yaşıyorum. dün cıktım antalyadan alanyaya kadar piyasayı dolaştım. antalya merkezde heryer ucuk fiyatlar ıstıyor. özelliklede galeireler. bilenler vardır belki yol uzerınde serik diğye bi ilçe var ve heryer galeri dolu. orda bıraz fıyatlar dustu. sahıbınden sevıyesıne kadar dusen de oldu ancak kesın bı bılgı yok araclar hakkında. guzel bı araştırma oldu benım ıcınde aracları herseyoyle ınceledım . son olarak da 2011 1.6 comfort focus hb var. ve km 80bın. lpg lı ve kucuk ıkı hasarı var (300-800tl ) son olorak da 31.500 dedı. sızce nasıldır bu paraya ?
  • ARkadaşlar aşağıdaki araç için ne dersiniz? Bulundugum ilçede ve temiz kaza bela yok aracta?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tamamen-orjinal-139284308/detay
  • 0 araç almamanı tavsiye ederim. fiyatlar çok abartı şu sıralar. Gücün yetiyorsa 1.4 tsi golf e bir bak. yakıt tüketimi cok iyi. focusun da benzinlisi cok yakar bilgin olsun. diesel 2009 - 2010 eski kasa i 30 lar da cok konforlu ve dinamik araçlardır. (bir önceki aracımdı) fiyat aralıgınla uyuyor. lakin diesel diye cok az yakmasını bekleme i30 un.

hayırlısı olsun hoca :=)
  • hocam 206 plus modelini pek sevmedim ya. arac temızmıs ama.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.