Şimdi Ara

ACİL TAVSİYE!!!BAYAN İÇİN 25-26000 TL'YE OTOMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık ve içeriği değiştirdim. Bütçeyi zorlayıp 25-26000 TL ye çıkardık. B Sınıfı benzinli otomatik 2010 model üstü araçlara bakıyoruz. baz model olması önemli değil. Araçtan beklentimiz LPG uyumlu olsun. kullanımı rahat olsun. özellikle sorun çıkarmıyacak bir araç olsun. Araç 3-4 gün içinde alınacak.
    biz üç araca kadar indirdik. sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

1) Fiat Punto evo
    2) Opel astra
    3) Hyundai i20

Micra,Yaris,Colt Düşünmüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drchtygn -- 24 Ağustos 2012; 14:12:41 >

• arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. daha önce bu fiyat aralığında hiç araba araştırmadım. evin 2. arabası olacak. güvenli,sorunsuz otomatik bir araç bakıyoruz. 2004 model üstü olursa iyi olur. bütçe max 25000TL olur. ancak 21-22000TL yi geçmezse daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drchtygn

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. daha önce bu fiyat aralığında hiç araba araştırmadım. evin 2. arabası olacak. güvenli,sorunsuz otomatik bir araç bakıyoruz. 2004 model üstü olursa iyi olur. bütçe max 25000TL olur. ancak 21-22000TL yi geçmezse daha iyi olur.
    Opel corsa CDTİ easytronic
    aveo
    colt
    i20
  • quote:

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. daha önce bu fiyat aralığında hiç araba araştırmadım. evin 2. arabası olacak. güvenli,sorunsuz otomatik bir araç bakıyoruz. 2004 model üstü olursa iyi olur. bütçe max 25000TL olur. ancak 21-22000TL yi geçmezse daha iyi olur.
    benim şimdilik bulabildiklerim mazda3, honda jazz, ford fiesta var. bunları tavsiye edermisiniz. otomatik vitesi sorunlu olan varmı içlerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

aveo
    colt
    i20

i20 bütçeyi aşıyor. colt'un tipini eşim beğenmedi. aveo eski kasası bana çok güven vermiyor. opel corsa mantıklı fakat o kadar çok versiyonu varki sahibinden.com da bakarken bunaldım artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

aveo
    colt
    i20

i20 bütçeyi aşıyor. colt'un tipini eşim beğenmedi. aveo eski kasası bana çok güven vermiyor. opel corsa mantıklı fakat o kadar çok versiyonu varki sahibinden.com da bakarken bunaldım artık.

Alıntıları Göster
    C3 de olabilir hocam 2006-2007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 10 Ağustos 2012; 16:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filozof_32

C3 de olabilir hocam 2006-2007

Alıntıları Göster
    Aynı araştırmayı geçen yıl ben de yaptım. Colt tercih ettik. Çok memnunuz. Sorunsuzluk, yakıt ekonomisi, iç mekan genişliği, fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi seçenekler Jazz ve Colt kesinlikle. Fakat bu fiyat aralığında temiz ve az kilometrede Jazz bulmanız çok zor. Son zamanlarda fiyatları yükselse de temiz Colt bulma şansınız daha yüksek. Bence alıcı gözle bir daha bakın, içine binin. Eşiniz de beğenecektir. Bayan için ideal bir araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Aynı araştırmayı geçen yıl ben de yaptım. Colt tercih ettik. Çok memnunuz. Sorunsuzluk, yakıt ekonomisi, iç mekan genişliği, fonksiyonellik ve kullanım kolaylığı açısından en iyi seçenekler Jazz ve Colt kesinlikle. Fakat bu fiyat aralığında temiz ve az kilometrede Jazz bulmanız çok zor. Son zamanlarda fiyatları yükselse de temiz Colt bulma şansınız daha yüksek. Bence alıcı gözle bir daha bakın, içine binin. Eşiniz de beğenecektir. Bayan için ideal bir araç .

Alıntıları Göster
    Başa Jazz - Colt ikilisini koyar gerisini sonra değerlendiririm. Corsa'yı değerlendirmem bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: gkon

Başa Jazz - Colt ikilisini koyar gerisini sonra değerlendiririm. Corsa'yı değerlendirmem bile...

Alıntıları Göster
    Corsa C Easytronic CDTI diyorum. Tam bir bayan arabası diyebilirim...

Arkadaşımda var... 50km kadar kullandım. 180km'e kadar çıktım gayet iyi araç bence... Easytronic olması az yakmasını sağlıyor. Yakıt ibresinin hareket ettiğini görmedim... Geçende benim benzinli tam otomatik ile 10km gittim arkadaş da vardı, benzin ibresinin bu kadar hızlı hakeret ettiğini görmedim diye dalga geçiyor...

Cosmo(full donanım digital klima filan)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsalsiz-corsa-otomatik-95253035/detay

enjoy(normal donanım analog klima vs.)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-otomatik-temiz-corsa-96224069/detay

• quote:

Arkadaşlar eşim için 20000 TL bütçeyle otomatik bir araç bakıyoruz. benzin-dizel farketmez fakat otomatik olması lazım. model yılı biraz yüksek olursa daha iyi olur. teşekkürler...

Kesinlikle Toyota Yaris; zaten bayan arabası. Eski kasalardan bakacaksınız. 2000 modeli çok rahat alırsınız. Kesinlikle inceleyin derim. Artı parantes Bu gün Türkiyenin ikinci elde aranıp bulunamayan araçalrındandır. Yani ikinci elde en iyi pirim yapanlardan. Motor Toyota.. Kilometresi düşükse hiç şaşmayın hemen alın. Sadece bagajı küçük.

Not: Mutlaka şanzımanı iyi bir şekilde baktırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fooden

quote:

Arkadaşlar eşim için 20000 TL bütçeyle otomatik bir araç bakıyoruz. benzin-dizel farketmez fakat otomatik olması lazım. model yılı biraz yüksek olursa daha iyi olur. teşekkürler...

Kesinlikle Toyota Yaris; zaten bayan arabası. Eski kasalardan bakacaksınız. 2000 modeli çok rahat alırsınız. Kesinlikle inceleyin derim. Artı parantes Bu gün Türkiyenin ikinci elde aranıp bulunamayan araçalrındandır. Yani ikinci elde en iyi pirim yapanlardan. Motor Toyota.. Kilometresi düşükse hiç şaşmayın hemen alın. Sadece bagajı küçük.

Not: Mutlaka şanzımanı iyi bir şekilde baktırın.
    grande punto

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

grande punto

Alıntıları Göster
    Şöyle bişey düşünürmüsünüz ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yaris-1-3-sol-spc-troptonik-starstop-anahtarsiz-calistirma-93690582/detay

• quote:

eşim colt cz3 ü beğendi. evin ikinci arabası olacağı için 3 kapılı olmasının bir önemi yok. ancak fiyatlar çok oynak. sizin aracınız kaç model ve ne kadara almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Şöyle bişey düşünürmüsünüz ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yaris-1-3-sol-spc-troptonik-starstop-anahtarsiz-calistirma-93690582/detay

7 yaşında bir araba için fiyat bence çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Corsa C Easytronic CDTI diyorum. Tam bir bayan arabası diyebilirim...

Arkadaşımda var... 50km kadar kullandım. 180km'e kadar çıktım gayet iyi araç bence... Easytronic olması az yakmasını sağlıyor. Yakıt ibresinin hareket ettiğini görmedim... Geçende benim benzinli tam otomatik ile 10km gittim arkadaş da vardı, benzin ibresinin bu kadar hızlı hakeret ettiğini görmedim diye dalga geçiyor...

Cosmo(full donanım digital klima filan)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-emsalsiz-corsa-otomatik-95253035/detay

enjoy(normal donanım analog klima vs.)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dizel-otomatik-temiz-corsa-96224069/detay

dizelden vazgeçtik. teşekkürler.

• quote:

quote:

eşim colt cz3 ü beğendi. evin ikinci arabası olacağı için 3 kapılı olmasının bir önemi yok. ancak fiyatlar çok oynak. sizin aracınız kaç model ve ne kadara almıştınız?

2008 model 47.000 km'de. 20 bin liraya aldım 10 ay önce.

• quote:

quote:

quote:

2008 model 47.000 km'de. 20 bin liraya aldım 10 ay önce.

Alıntıları Göster
    kesinlikle i20 ya da getz düşününüx servisi arçası ucuz 5 senelik garantileri devam eden araçlardan bakabilirsiniz, bzde i20 var çok memnunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

kesinlikle i20 ya da getz düşününüx servisi arçası ucuz 5 senelik garantileri devam eden araçlardan bakabilirsiniz, bzde i20 var çok memnunuz

Alıntıları Göster
    güncel
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    Sorun istemiyorsan Honda Jazz.

Biraz daha iç hacim olsa fena olmaz diyorsanız VW Golf 1.6 LPG'li midline

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-2006-golf-5-lpg-li-68720143/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: atrin

Sorun istemiyorsan Honda Jazz.

Biraz daha iç hacim olsa fena olmaz diyorsanız VW Golf 1.6 LPG'li midline

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-2006-golf-5-lpg-li-68720143/detay

honda jazz bütçeyi aşıyor. evin 2. arabası olacağı için b sınıfı araba bakıyoruz. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.