Şimdi Ara

Acil Tavsiye Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustalar sa aranıza yeni katıldım.Taş çatlasa 1000 tl ye kadar bana bir notebook önerir misiniz?Mağazadan alacağım.(netten şipariş değil).Pc internet office programları yani okul için olacak .Arada kaçamaklar olabilir tabi oyun gibi o oyunları da göze alarak bir tavsiye verir misiniz?en az 6 yıl falan kullanacağım bunu da göz önüne alırsak...
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkyrky -- 25 Ağustos 2012; 11:13:30 >

• http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332765-Core-i3-2350-230-Ghz-4-GB-320-GB-1-GB-VGA-156-Freedos-pmu71535.html?ref=akakce&v=1.66.6 tam senlik harici keran kartıda var oyunları yüksek orta ayarda oynarsın diğer işlerini halleder zaten
  • çok teşekkür ederim ama ben internetten şiparişe güvenemiyorum.Nasıl bu site?Verdiğin pc ye baktım da özellikleri benim pc den kat kat yüksek.Bkz. benim pc acer aspire 5920
    Galiba onu alacağım bir şey sormak istiyorum.Bu pc nin belli başlı sorunları var mı?
    teşekkürler...
  • bu seriyi kullnanalar kronik bir sorun belirtmediler.forumda çokça alış veriş yapılan sitelerdendir fiyatı uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bu seriyi kullnanalar kronik bir sorun belirtmediler.forumda çokça alış veriş yapılan sitelerdendir fiyatı uygun.

başka önereceğin veya aynı tipte olan pc var mı?
    bu arada bir şey söyleyeceğim.
    ADAMSIN.
  • dell biraz pahalı ailemi ikna edemem gibi geliyor.Bu oyun konusunda mesela simülasyon oyunlarını örneğin euro track sımülatoru oynayabılır mıyım?ekran kalıtesı nasıl olur?benim pc de oyun seke seke gidiyor da ...
  • dediğin oyunlar bu bilgisayrlara çerez gelir.lenovo'yu alabiliyorsan al 1100' kadar çıkabilseydin i5 işlemcili modellerde önerirdim 1000tl altı uygun ürün bu.
  • peki dezavantajları var mı?mesela şu oyunu kaldırmaz gibi?
  • yukardada dedim orta ve yüksek ayarrlarda oynarsın ağır oyunları mesela bf3,crysis2,gta4 gibi oyunlar yüksek ayrlarda kasma yapar ısınmaya neden olur buda uygun olanı orta ayarlarda oynamak bazılarınıda yüksek aayarda oynatabilir.mesela 2010 öncesi yüksek ayarda oynanır cod serisinin hepsini yüksek ayarda kaldırabilir.
  • çok teşekkür ederim.Eğer ikna edersem bunu alacağım.olumlu ve olumsuz her şeyi paylaşacağım.Konunun kilitlenmemesi dileğiyle (ben alana kadar)
  • dell mi lenovo mu ?
  • arkadaşlar İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos yazıyor lutfen nedir bu?
  • işletim sistemi yüklü değil sen yükleyeceksin 1tane win7 64 bit cd'si edinmeye bak.Yapamazsan bilen bir arkadaşına yada bir bilgisayrsıya yaptır.
  • bende win7 ultimate 32 bit var o olur mu? olursa nasıl yapacağım yine bios la mı?ben bi pc den diğerine geçince bocalıyorum da :D
  • yarın alacağım pc yi yardım edin.
  • Bu makineye 32 bit yüklenmez 64 bit yükleyin makineyi bitirirsin üzerindeki rami tam kullanamazsın.Edinmiş olduğun windows cd'siyle bios boot bölümünden cd'yle başlatacak çekilde ayarlayıp normal bilgisayara format atar gibi yapacaksın hatta freedoslarda gelen ekranda 3 seçenek olacak oradan ilgili seçeneği seçip yükleme yapabilirsin,
  • bana6 64 bit verebileceğiniz link var mı?
    bu arada baştan beri hep siz ilgileniyorsunuz bir kez daha teşekkür ederim.
  • link paylaşımı yasak bir bilgisayarcıdan internet kafeciden tanıdıkların varsa onlardan temin edin.
  • hiç tanıdık yok ki bi de burda bilgisayarcı yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.