Şimdi Ara

Acil Tyt Matematik İlk 12 Soru Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çözüp de memnun kalan var mı ? Problemlerden önceki kısmı oradan tekrar edeyim diyorum.

• Çözen yok mu
  • ben çözdüm ama çok zorluyo tyt 2018 e bakarsak ilk 12 soru bot soru ama acilin ilk 12 soru denemesi baya yprum ağırlıklı düşündüeücü sorular
  • hard sormuşlar önermem. Son 2 hafta kalmışken soru görmek açısından çözeceksen çöz ama neyi tekrar ettirecek açıkçası anlayamadım :D İlk 12 soru da bilmen gereken tek şey asal sayı vesaire gerisi mantık, konuları birleştirme, yorum gücü
  • Ösym'ye yakınlıktan ziyade, işlemi basit ama anlaması güç olan soru tarzlarında tekrar yapmayı düşünüyordum. Tyt matematik olarak 40 soru, 40 soru çözmek için enerjim olmadığından böyle aperatif bir tekrar yapayım dedim. İlk 2 denemeyi çözdüm, beğendim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asura Otsutsuki

Ösym'ye yakınlıktan ziyade, işlemi basit ama anlaması güç olan soru tarzlarında tekrar yapmayı düşünüyordum. Tyt matematik olarak 40 soru, 40 soru çözmek için enerjim olmadığından böyle aperatif bir tekrar yapayım dedim. İlk 2 denemeyi çözdüm, beğendim açıkçası.
    ben de beğendim ama abartmışlar biraz, 12 sorudan 1-2 si abartı geri kalanı eşit dağılmış(ortakolayzor) genelde. İlerleyen denemelerinde bir kaç soru var öff anlaması güç olmaktan çıkmış artık aşmış. Ama çöz tabi katar bir şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.