Şimdi Ara

acil webmaster yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlettiğim dükkanımdan internet üzerinden satış yapmak istiyorum.bana lazım olacak alet edevat taklavat nedir arkadaşlar.bir web adresim var,ve bu adresi kendi server ımdan çalıştırmak istiyorum,nasıl bir server almalıyım.hesaplı olmalı.ayrıca serveri aldıktan sonra yapmam gereken adımlar nelerdir.yardıncı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz6671

işlettiğim dükkanımdan internet üzerinden satış yapmak istiyorum.bana lazım olacak alet edevat taklavat nedir arkadaşlar.bir web adresim var,ve bu adresi kendi server ımdan çalıştırmak istiyorum,nasıl bir server almalıyım.hesaplı olmalı.ayrıca serveri aldıktan sonra yapmam gereken adımlar nelerdir.yardıncı olursanız sevinirim..

Seve sevede yardım ederim
    Öncelikle sunucumu kiralayacaksınız yoksa alacakmısınız buna göre başlayalım
    Küçük çaplı bir site olacak ise Kimsufi'den bir VPS alsanız kafidir Ben Adobe Dreamweaver kullanıyorum
    Biraz karışık gelebilir hatta yapamayacaksınız yüksek ihtimalle
    İnternet altyapınız hakkındada bilgi alırsam gayet iyi olur (VDSL2+,ADSL,Fiber)
    Bu bilgileri belirtin eğer makine alacaksanız bütçenizide belirtin yardımcı olayım

• ben sana şöyle anlatayım komutan.. sunucumda,serverımda,internetimde herşeyim benim dukkanda olacak.web masterlığınıda ben yapacam.o dediğin programlarıda kullanacağım.. servis sağlayıcım TTNET.fiber değil.öyle geniş çaplı bir site olmayacak.otoyedekparça üzerine olacak,kredi kartı ile satış olacak işte.1 yada 2 bin liraya çıkarmı fazlamı çıkar orta halli işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.