işlettiğim dükkanımdan internet üzerinden satış yapmak istiyorum.bana lazım olacak alet edevat taklavat nedir arkadaşlar.bir web adresim var,ve bu adresi kendi server ımdan çalıştırmak istiyorum,nasıl bir server almalıyım.hesaplı olmalı.ayrıca serveri aldıktan sonra yapmam gereken adımlar nelerdir.yardıncı olursanız sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: oguz6671
işlettiğim dükkanımdan internet üzerinden satış yapmak istiyorum.bana lazım olacak alet edevat taklavat nedir arkadaşlar.bir web adresim var,ve bu adresi kendi server ımdan çalıştırmak istiyorum,nasıl bir server almalıyım.hesaplı olmalı.ayrıca serveri aldıktan sonra yapmam gereken adımlar nelerdir.yardıncı olursanız sevinirim..
Seve sevede yardım ederim Öncelikle sunucumu kiralayacaksınız yoksa alacakmısınız buna göre başlayalım Küçük çaplı bir site olacak ise Kimsufi'den bir VPS alsanız kafidir Ben Adobe Dreamweaver kullanıyorum Biraz karışık gelebilir hatta yapamayacaksınız yüksek ihtimalle İnternet altyapınız hakkındada bilgi alırsam gayet iyi olur (VDSL2+,ADSL,Fiber) Bu bilgileri belirtin eğer makine alacaksanız bütçenizide belirtin yardımcı olayım
ben sana şöyle anlatayım komutan.. sunucumda,serverımda,internetimde herşeyim benim dukkanda olacak.web masterlığınıda ben yapacam.o dediğin programlarıda kullanacağım.. servis sağlayıcım TTNET.fiber değil.öyle geniş çaplı bir site olmayacak.otoyedekparça üzerine olacak,kredi kartı ile satış olacak işte.1 yada 2 bin liraya çıkarmı fazlamı çıkar orta halli işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme