Şimdi Ara

-acil- windows 7 format&partisyon hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harddiskim c, d, e, f olmak üzere 4 partisyona bölünmüştü. windows 7 kurarken c we d yi birleştirip tek partisyon haline getirmek istedim ama windows 7 setup buna izin wermedi. bende xp setup üzerinden yapabileceğimi düşündüm ancak oradanda başaramadım. tekrar windows 7 setupa geçince 260gb olan f partisyonu genişletilmiş görünüyordu. bütün arşiwim f bölümündeydi. şimdi 50gb lık c bölümüne tekrardan windows 7 yi kurdum. ancak kurulumdan sonra bu seferde windows açılmıyor :D sanırım e partisyonunu sistem bölümü olarak görüyor we boot hatası weriyor. e ye format atıp windows kuramam çünkü bu bölümde de werilerim war. 2 arada 1 derede kaldım, öncelikli olarak genişletilmiş görünen f partisyonundaki werileri kurtabilmek için önerilerinizi we yardımlarınızı bekliyorum..

• şuan harddiski başka bir bilgisayara taktım we silinen bölümler görünmüyor.. yardım edebilecek kimse yok mu ?

edit: biraz uğraştıktan sonra hallettim. belki ileride bir başkasınında başına gelir diye çözümü anlatayım. öncelikle böyle durumlarda kesinlikle harddiske veri yazılmaması gerektiğini öğrendim. görünmeyen partisyonları "bilgisayar>sağ tık yönet>disk yönetimi"nden açabiliriz. ardından veri kurtarma yazılımlarıyla kaybolan verileri büyük oranda kurtarabiliriz. ama dediğim gibi önemli nokta diske formattan sonra veri yazılmaması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usqo -- 31 Mayıs 2010; 1:11:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 disk bölme ve format
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.