Şimdi Ara

Acil windows 7 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sinir edici bir sorunum var. 10 metre ileride masaüstü pc var modem ona bağlı laptopta sürekli kopmalar yaşanıyor. Önceden vista kullanırken böyle bir sorunum yoktu çatır çatır giriyodu. Sİnyali bulmakta zorlanıyor neden olabilir acaba bazen internetin gidip 1 saat gelmediği oluyor modemi açıp kapatıyorum 10 dk sonra kendiliğinden bağlanıyor. Bu mesajı yazarken bile 3 defa koptu lütfen acil yardım Diğer pc de kopma olmuyor.

• öpde geçsin
  • Belki yeni driveri cikmistir. Guncelle istersen. Bende de oluyordu. Kabloyu takip cikarinca duzeliyordu. Beklemene gerek yok yaanı:)
  • peki bilgisayarın win7 yi kopya olarak mı görüyor??? kontrol et bi

isolu ve kendili güncelleyen versiyonunu yükle
    benimde öyleydi düzeldi
  • beyler cevaplarınız için teşekkürler internet yine gitti cevap veremedim kusura bakmayın. Modem ttnetin hediye ettiği dandik bi modem. onun driverlarını nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca laptopta ki win7 sahte masaüstü pc de xp var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunwooD

beyler cevaplarınız için teşekkürler internet yine gitti cevap veremedim kusura bakmayın. Modem ttnetin hediye ettiği dandik bi modem. onun driverlarını nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca laptopta ki win7 sahte masaüstü pc de xp var

sorun burdan kaynaklı dostum emin ol ben 1 hafta neden die araştırdım kopya olduğunu çakıca erişimi engelliyo

internetine win7 de dediğim gibi iso dosyalı sürekli kendini güncelleyen versiyonunu bul indir ya da bilmiosan başkasına yaptır

ben bilen birine yaptırdım sorun kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.