Arkadaşlar sinir edici bir sorunum var. 10 metre ileride masaüstü pc var modem ona bağlı laptopta sürekli kopmalar yaşanıyor. Önceden vista kullanırken böyle bir sorunum yoktu çatır çatır giriyodu. Sİnyali bulmakta zorlanıyor neden olabilir acaba bazen internetin gidip 1 saat gelmediği oluyor modemi açıp kapatıyorum 10 dk sonra kendiliğinden bağlanıyor. Bu mesajı yazarken bile 3 defa koptu lütfen acil yardım Diğer pc de kopma olmuyor.
öpde geçsin
Belki yeni driveri cikmistir. Guncelle istersen. Bende de oluyordu. Kabloyu takip cikarinca duzeliyordu. Beklemene gerek yok yaanı:)
peki bilgisayarın win7 yi kopya olarak mı görüyor??? kontrol et bi
isolu ve kendili güncelleyen versiyonunu yükle benimde öyleydi düzeldi
beyler cevaplarınız için teşekkürler internet yine gitti cevap veremedim kusura bakmayın. Modem ttnetin hediye ettiği dandik bi modem. onun driverlarını nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca laptopta ki win7 sahte masaüstü pc de xp var
quote:
Orijinalden alıntı: SunwooD
beyler cevaplarınız için teşekkürler internet yine gitti cevap veremedim kusura bakmayın. Modem ttnetin hediye ettiği dandik bi modem. onun driverlarını nasıl güncelleyebilirim? Ayrıca laptopta ki win7 sahte masaüstü pc de xp var
sorun burdan kaynaklı dostum emin ol ben 1 hafta neden die araştırdım kopya olduğunu çakıca erişimi engelliyo
internetine win7 de dediğim gibi iso dosyalı sürekli kendini güncelleyen versiyonunu bul indir ya da bilmiosan başkasına yaptır
ben bilen birine yaptırdım sorun kalmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme