Şimdi Ara

[ACİL] X550L - İşlemci hızı düştü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı ilk aldığımda sistem özelliklerinde işlemci hızı 2.6 yazıyordu. Ki zaten işlemci modeli i5-4200U. Fakat bugün fark ettim sistem özelliklerine tekrar baktığımda işlemci hızı 2.3 yazıyor? Bu nasıl olabilir ? Bir fikri olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemetallic -- 10 Ekim 2014; 3:38:43 >

• Core i5 4200u zaten 1.6 ghz. Turbo boost ile 2.6 yapıyor. Yani buna takılmanıza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıldığım nokta burası değil. Evet zaten sistem özelliklerinde 2.6 yazıyordu ilk alındığında. Ama şu an 2.3 yazıyor? Ve Görev yöneticisini açtığımda max 2.3 yazıyor performansta. Halbuki 2.6 idi. Bilmem anlatabildim mi ?
  • O konuda bir şey diyemeyeceğim. Yazılımsal bir hata da olabilir yanlış okuyor olabilir belki. Ya da turbo boost ile alakalı bir sorun da olabilir. Bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir fikrim yok inan benim de. Ama gene de teşekkür ederim ilgine.
  • bende de öyle gözüküyorama takmanıza gerek yok. cihazı yüksek performansta çalıştırırsanız 2.55 ghz hızlarında çalışmış olduğunu görürsünü zgörev yöneticisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

bende de öyle gözüküyorama takmanıza gerek yok. cihazı yüksek performansta çalıştırırsanız 2.55 ghz hızlarında çalışmış olduğunu görürsünü zgörev yöneticisinde

Teşekkürler ilgine dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.