Şimdi Ara

ACİL YARDIIIIM!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bugun topladıgım sistemde SAMSUNG 160 gb 7200 rpm 8mb sata hard diskim olması gerekenden az bi değer gösteriyor. c'den özelliklere baktığımda 130 gb harddisk gözüküyor. problem bendenmi kaynaklanıyor yoqsa acı gerçek nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• 160 gb en başta yapılırken fdisk yapıp 30unu ayırmış olabilirler ve o 30u biçimlendirmedilerse o yüzden kaynaklanabilir bende 160gb sata var öle bi sorun yok bildiğim kadarıyla 130gb hdd de yok 120-160gb var
  • Baslat - calistir - regedit yazip entera basin. Suraya gidin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters
    sag tarafta EnableBigLba adinda bir DWORD degeri yaratin ve 1 olarak deger verin. Bilgisayari yeniden baslatip baslat - calistir - diskmgmt.msc yaizp entera basin. Orada bicimlendirilmemis olan alani bicimlendirin.
  • teşekkür ederim Deejay dediğini deniycem
  • arkadaslar en son dejaay in dediği adımları izledim ve disk yönetimi die bi kısım çıktı karşıma 21.06 gb ayrılmamış kısım war , tamam güzelde ben bu ayrılmamış kısımı nasıl dahil edicem onu bulamadım bu konuda bi yardım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELOMOTO

arkadaslar en son dejaay in dediği adımları izledim ve disk yönetimi die bi kısım çıktı karşıma 21.06 gb ayrılmamış kısım war , tamam güzelde ben bu ayrılmamış kısımı nasıl dahil edicem onu bulamadım bu konuda bi yardım şimdiden teşekkürler

Dostum ayrılmamış alanın üzerine gel ve sağ tıkla biçimlendir de.. Biçimlendirme işlemini tamamladıktan sonra ayrılmamıl alan diğer alana dahil olacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.