22.11.2006 23:23:48 üzerinde FROM konumunda TO konumuna ileti STOP ! WINDOWS REQUIRES IMMEDIATE ATTENTION Windows has found 55 Critical System Errors To fix the erors please do the folowing: 1. Download Registry Update from:www.helpfixpc.com 2. Install Registry Update 3. Run registry Update 4. reboot your computer FAILURE TO ACT NOW MAY LEAD TO SYSTEM FAILLURE
ARKADASLAR MAKİNA FORMATLANIP YENİDEN XP KURULUYOR.DRİVERS VE PROGRAMLARI YUKLENDİKTEN SONRA ADSL AYARLARI YAPILIP ANTİVİRUS PROGRAMIN OLMADAN NETE BAGLANIYOR.BİR SURE SONRA SYSTEM YUKARIDAKİ HATA VE BUNU BENZER HATA MSJ VERİYOR.YUKARIDAKİ ADRESİ İNİP PROGRAMI İNDİRMRYR CALISDIGIMDA LİSANSLI PROGRAM OLDUGUNDAN PARA TALEP EDİYOR. MAKİNA SYSTEM GERİ YUKLEMEYLE INTERNETE BAGLANILMADIGI ZAMAN GETİRİLİYOR VE ANTİVİRUS PROGRAMI YUKLENİYOR AMA AYNI HATA MSJ DEVAM EDİYOR
LUTFEN YARDIM BEYLER BU PİSLİGİ FORMAT ATMADAN TEMİZLEYEBİLECEK BİR PROGRAM VEYA REGİSTRY DEN NASIL SİLENİCEGİNİ BİLEN VARSA
LUTFEN ACİL
plaseee
ARkadaşlı registry ayarların bozuk büyük ihtimalle
Bununla birlikte makinana spy taraması (Ad,adware ve virüs (kaspersky) taraması da yaparsın sorun büyük ihtimalle çözülür
Dostum bu problemi format atmadan çözsen bile İşletim sisteminin stabil çalışacağını hiç sanmıyorum.Önerim öncelikle avast antivirüsü internetten indirmen.(Home edition bedavadır)Yeni işletim sistemi kur ve internete bağlanmadan önce avastı kur.Kolay gelsin
fortmat atmadan bu pislikten kurtulamayacagız sanırım
MAKİNAYI FORMATLAYIP XP Yİ KURDUM.EKSTRA BUTUN CİHAZLARI CIKARDIM.(YAZICI WEB CAM VB...) DRİVER LARINI YUKLEDİM ANTİVİRİÜS PROGRAMINI YUKLEDİM ADSL MODEMİ BAGLADIM ANTİVİRUS PROGRAMININ UPDATE YAPARKEN AYNI HATAYI YİNE VERDİ
AMA HATA MSJ DAN ÖNCE MESSENGER HİZMETİ DAHA SONRA HATAYI VERDİ
1 HAFTA ONCE SORUNSUZ KULLANILAN MAKİNA YENİDEN KURULMASINA RAGMEN YİNE HATA VERİYOR