Bildirim
ACİL YARDIM :/
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Msdn sürümü sahte değil orjinal windows ürünüdür
Microsoftun yazılım geliştiriciler için sunduğu yazılımlardır. Sahte/Korsan olabilecek olan şey senin bu ürün kurulumundan sonra izleyeceğin aktivasyon yöntemidir lisans/key/patch/crack/loader vs.
Korsan yazılım kullanmak yasalara göre suçtur telif hakkı ihlaline girer ancak netten basit bir mp3 indirmek bile telif hakkı ihlalidir
Ve bu ihlalleri dünya üzerinde yapmayan yapmak istemeyen kişi sayısı azınlıktır.
Ev kullanıcıları için problem oluşturmasada ticari kullanım yani işyerleri için korsan yazılım ciddi anlamda suçtur ve dünyanın hemen heryerinde(çin-rusya-kuzey kore gibi ülkeler hariç) ciddi yaptırımlar ve cezaları vardır. Ama standart ev kullanıcıları için pek problem teşkil etmiyor dediğim gibi zira standart ev kullanıcılarında neredeyse ülkenin tamamı bu forumdakikerin bile en az % 80 ı korsan windows veya en az bir korsan program/oyun kullanıyodur tahminime göre ve neredeyse tamamı bilgisayarında mp3 , divx-mkv film indirmiştir. O nedenl fazla çekinmene gerek yok CiA veya FBİ kapına dayanmaz merak etme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
öylede :D ne bilim yani sıkıntı olmaz deme :) -
iş yeri deil ev evde yukluyorum sıkıntı olmasa pc kasıyor bnm pc ztn win vista cd siz geld i formatı gelmedi o yuzden diyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X