Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 4gb ramim var 512 mb ekran kartım var bide 2.66 ghz işlemcim vardı endüşük ayarlarda lolü 20 30 fps alıyordum geçen gün işlemci pert oldu bana bir işlemci önerirmisiniz ekran kartını değiştirmeliyimmi????LOLDE endüşükte 50 60 alsam yeter yardımmm bide mümkünse ekran kartı ve işlemcinin toplamı 400 ü geçmesin çok param yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkeearas -- 30 Ekim 2016; 20:21:18 >

• Biri taksi benii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcin neydi? anakartın ne
  • İşlemci intel pentium d di anakartim gigabyt ın oldugunu biliom gerisini bilmiyorum

• CPU-Z kurarsanız anakart modelinizi öğrenebilirsiniz. Modele göre yardımcı olur bilgili arkadaşlar.
  • işlemci nasıl pert oldu ? tam anlayamadım benim bildiğin bi bilgisayarda bozulucak şey en son işlemcidir diye biliyorum ayrıca hocam pentium d sistem yatırım yapmaya değmez derim boşa masraf olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

işlemci nasıl pert oldu ? tam anlayamadım benim bildiğin bi bilgisayarda bozulucak şey en son işlemcidir diye biliyorum ayrıca hocam pentium d sistem yatırım yapmaya değmez derim boşa masraf olur

Aslinda işlemcinin fanina oldu sanirim ama ben değiştirirken işlemciyide değistircem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.