merhabalar p3 bilgisayarım var bilgisayara format attım fakat yeniden windows xp home edition yuklmek istediğimde bilgisayar cok kasıyor ve windows yuklenmiyor acaba hardisk kimdemi yoksa ram demi sorun var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
kardeş detaylı bilgi verrsen yardımcı olmaya çalışırız..
bilgisayarn kaç ram??? işlemcinin hızı ne?ekran kartın kaç??hardıskın kaç gb??bunları yazarsan ii olur..
hiçbir sorun yokken yavaş kurmaya başladıysa büyük ihtimalle disk problemidir ama arkadaşında dediği gibi sistemini daha ayrıntılı yazarsan daha kolay yardımcı oluruz
Ve yüklenmiyor derken hata mı veriyor, veriyorsa ne..? BIOS ayarlarınıza göz atın ve Internal Cache ya da Cache ile ilgili bir seçenek varsa Enabled konuma getirin, kaydedin ve çıkın..
Kolaylıklar dilerim..
quote:
Orjinalden alıntı: alpaydilci
merhabalar p3 bilgisayarım var bilgisayara format attım fakat yeniden windows xp home edition yuklmek istediğimde bilgisayar cok kasıyor ve windows yuklenmiyor acaba hardisk kimdemi yoksa ram demi sorun var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
İmzamdaki makineye format atmak ve XP kurmak yaklaşık 30 - 40 dakikamı alıyor.
Eğer kurulum esnasında HDD sürekl aktifse, bırakın istediği gibi çalışsın... Ancak kilitlenme oluyorsa, sistem özelliklerinizi yazın ki daha iyi yardımcı olabilelim.
sistemi tozlardan arındır (özellikle işlemci ve rami arındır) hdd de başka birpc ye tak ve biçimlendir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme