Arkadaşlar bi arkadaşımın çarını kasıyorumda acaba yeni maradonda 40 lwl görevine nerden gidiliyor yardım ederseniz sevinirim
yokmu bilen
birader köpek görevine giderken sağ tarafta merdivenleden iniyosun karşıda karus amblemi var orda karuslar görev alıyor merdivenlerden inince sağ çaprazdada elmorad ablemi var ordada elmoradlar görev alıyor yadımcı olmuşumdur inş:....
arkadaşım çok saolda yeni maradon hakkında pek bilgim yok köpek görevine nasıl gidiliyor onuda bilmiyorum
daha ayrıntılı bir anlatım yaparmısınız
arkadaşlar yardım edin yav 45dk dır dolanıyorum
Görev açıksa f10 ' a basarak Quest'den o görevi bulup tıkla map açılır..
bak şimdi town çekiyorsunya ordan sağa dön birazgi sağda meriven var ordan aşağıya in karşında karus ablemli bi çadır var orda adamdan karuslar görev alıyor merdivenden inince bu sefer sağ çaprazdan biraz ilerle karşımda elmorad ablemli bi çadır var ordada bir kadaın var ondanda elmoradlar görev alıyor.....
quote:
Orjinalden alıntı: enessertlek
bak şimdi town çekiyorsunya ordan sağa dön birazgi sağda meriven var ordan aşağıya in karşında karus ablemli bi çadır var orda adamdan karuslar görev alıyor merdivenden inince bu sefer sağ çaprazdan biraz ilerle karşımda elmorad ablemli bi çadır var ordada bir kadaın var ondanda elmoradlar görev alıyor.....
evet arkadaşım aynen dediğin yerlere gittim hem orc için hem el morad için olan var ama bunlar border var sanırsam
Captain guagar olmadıgı için o görewde artık yok!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme