Şimdi Ara

ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşımın çarını kasıyorumda
    acaba yeni maradonda 40 lwl görevine nerden gidiliyor yardım ederseniz sevinirim

• yokmu bilen
  • birader köpek görevine giderken sağ tarafta merdivenleden iniyosun karşıda karus amblemi var orda karuslar görev alıyor merdivenlerden inince sağ çaprazdada elmorad ablemi var ordada elmoradlar görev alıyor yadımcı olmuşumdur inş:....
  • arkadaşım çok saolda yeni maradon hakkında pek bilgim yok
    köpek görevine nasıl gidiliyor onuda bilmiyorum
  • daha ayrıntılı bir anlatım yaparmısınız
  • arkadaşlar yardım edin yav 45dk dır dolanıyorum
  • Görev açıksa f10 ' a basarak Quest'den o görevi bulup tıkla map açılır..
  • bak şimdi town çekiyorsunya ordan sağa dön birazgi sağda meriven var ordan aşağıya in karşında karus ablemli bi çadır var orda adamdan karuslar görev alıyor merdivenden inince bu sefer sağ çaprazdan biraz ilerle karşımda elmorad ablemli bi çadır var ordada bir kadaın var ondanda elmoradlar görev alıyor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: enessertlek

bak şimdi town çekiyorsunya ordan sağa dön birazgi sağda meriven var ordan aşağıya in karşında karus ablemli bi çadır var orda adamdan karuslar görev alıyor merdivenden inince bu sefer sağ çaprazdan biraz ilerle karşımda elmorad ablemli bi çadır var ordada bir kadaın var ondanda elmoradlar görev alıyor.....

evet arkadaşım aynen dediğin yerlere gittim hem orc için hem el morad için olan var ama bunlar border var sanırsam
  • Captain guagar olmadıgı için o görewde artık yok!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.