Şimdi Ara

acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, w 800i yi(k750 i den çevirdim) nasıl tanıtıcam usb den. tanımıyo. ilk tanıcaktı tam bilgisayar, kabloyu kıpırdatınca tanımasını engellemiş oldum. sonra bidaha da tanıtamadım..

yola gidicem, tele şarkı atmak istiyom. onun için yardım ederseniz sevinirim:D

• bataryayı cıkar. tekrar tak. telefonu acmaya calısmadan bagla.
  • faruk gelir az sonra ima deposunda usb driverları var onu yükle

birde dahada olmazsa bt ile gönder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

faruk gelir az sonra ima deposunda usb driverları var onu yükle

birde dahada olmazsa bt ile gönder...

Anladıgım kadarıyla pc telefona tepki vermiyor. bu durumda usb driver ise yaramaz.
  • Yapacağınız işlem , 2 ile 5 tuşuna basarak setool 1.11 versiyonda tabi , flash yata idenfity seçeneklerinden birisini tıklayarak aynı anda bu iki tuşa basın telefonu görecektir.Eğer cihaz açmaz ise tekrardan yazılım yüklemelisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dota

Yapacağınız işlem , 2 ile 5 tuşuna basarak setool 1.11 versiyonda tabi , flash yata idenfity seçeneklerinden birisini tıklayarak aynı anda bu iki tuşa basın telefonu görecektir.Eğer cihaz açmaz ise tekrardan yazılım yüklemelisiniz

Arkadas telefonu tanıtamiyorum demis. Setool ile yazılım yüklemenin ne alakası var? Sony'nin konnektorleri dandık bisey bana gore. Genellikle tanıma problemleri cekiliyor. Bir kac denemeden sonra düzelecektir.
  • teşekkürler arkadaşlar daha da açayım tam anlatamadığım için kusura bakmayın:)
    şimdi benim tanıtma sorunum yok, muhtemelen başka bir bilgisayar tanıcak ama benimkisi tanımadı. yani tanıdı aslında teledonumu elimdeki kablo kıpradı(bildiğiniz gibi sony ericssonlarda kablolar temazsızlaşıyor git gide, telim k750 ilk çıktığında alınmıştı:)
    kıprama olunca tam yeni donanım bulundu gelmiş, yüklemeyi yaparken kesildi. daha sonra taktıklarımda ise, dın dın sesi yerine tek dın sesi gelir oldu ve telim şarz aldığı halde tanıtılamamış oldu..

Teşekkürler hepinize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: munruthel

teşekkürler arkadaşlar daha da açayım tam anlatamadığım için kusura bakmayın:)
    şimdi benim tanıtma sorunum yok, muhtemelen başka bir bilgisayar tanıcak ama benimkisi tanımadı. yani tanıdı aslında teledonumu elimdeki kablo kıpradı(bildiğiniz gibi sony ericssonlarda kablolar temazsızlaşıyor git gide, telim k750 ilk çıktığında alınmıştı:)
    kıprama olunca tam yeni donanım bulundu gelmiş, yüklemeyi yaparken kesildi. daha sonra taktıklarımda ise, dın dın sesi yerine tek dın sesi gelir oldu ve telim şarz aldığı halde tanıtılamamış oldu..

Teşekkürler hepinize..

Telefonuna ait driverları temizlersen tekrar bagladıgında bir problem olmayacaktır. Ama harbidende bu sony'nin konnektorleri dandik ya. Sunlara bi cozum bulsalar olcak.

Bu arada tek dın sesi aygıt baglandı anlamına gelir. Üç dınlama aygıtın baglanamadıgını gosterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ekim 2008; 12:01:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orjinalden alıntı: dota

Yapacağınız işlem , 2 ile 5 tuşuna basarak setool 1.11 versiyonda tabi , flash yata idenfity seçeneklerinden birisini tıklayarak aynı anda bu iki tuşa basın telefonu görecektir.Eğer cihaz açmaz ise tekrardan yazılım yüklemelisiniz

Arkadas telefonu tanıtamiyorum demis. Setool ile yazılım yüklemenin ne alakası var? Sony'nin konnektorleri dandık bisey bana gore. Genellikle tanıma problemleri cekiliyor. Bir kac denemeden sonra düzelecektir.

Ne alaka arkadaşım , se cihazların 2 bağlantı yöntemi vardır Birisi C ile basılı tutar bağlarsınız tel i görür yeni donım ...

2.si ise Pc cihazı hiç görmediğinde 2 ile 5 e basar ve se tool tanır telefonu alın elinize bir se cihaz deneyin oluyormu olmuyormu böyle bilip bilmeden yorum yapmayın. Ayrıca konnektörler pek iyi sayılmaz fakat "dandik" diye de tabir edilemez , malum asıl sebep oksitlenme ve tozlanmadan dolayı , elinize bir iğne gibi birşey alıp temizlerseniz delikleri sorun kalkar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.