Şimdi Ara

acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ekranındakı gorüntüyü tv ekranından alamıyorum ne yapmam lazım acık anlatırsanız sevınırım

• ekran kartınadan örneğin s-video çıkışından kablo ile tv nin s-video kısmına kablo bağlantısı yap.sonra aynı şekilde hopörlör çıkışından da kablo ile tv nin ses kısmına bağlantı yap.ses için kabloda pc ye giren bir ,tv ye giren ( siyah ve kırmızı ) 2 kablo olur.bunları yaptıktan sonra pc nin başına otur.ve masa üstünde sağ tıkla ve özellikler de.ordan ayarlar de .orda şimdi değişiklik yapıcan.kutucuklar içinde 1 ve 2 rakamı olan kutular vardır.

acıl yardım

normalde 1 olan kutucuk daha büyüktür öbüründen ve seçilmiş durumdadır.mause ile 2 yi tutup 1in soluna çek ve 2 seçili olsun. sonrada görüntü biriminde de 2 tane seçenek vardır.seçili olmayanı seç ve tamam de. eğer pc de ki ekran kapanırsa telaş etme.çünkü artık masaüstün tv de olacaktır.tv de masaüstünü görebişlmek içinde tv kumandasından video düğmesi ile video yani av kısmına geç.masaüstünü gördüğünde artık mause ile tv den pc ni yönetebilirsin.hemen olmazsa biraz dediğim ayarlarda uğraş kesin olur. ben bile kaç kez yaptığım halde karıştırdığım zamanlar olmuştr.tekrar eski haline döndürmek içinde yaptığın işlemleri tersine çevir olsun bitsin.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokya6260 -- 22 Ocak 2006 23:06:18 >

• +1
    güzel anlatmışsın tebrikler dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: nokya6260

ekran kartınadan örneğin s-video çıkışından kablo ile tv nin s-video kısmına kablo bağlantısı yap.sonra aynı şekilde hopörlör çıkışından da kablo ile tv nin ses kısmına bağlantı yap.ses için kabloda pc ye giren bir ,tv ye giren ( siyah ve kırmızı ) 2 kablo olur.bunları yaptıktan sonra pc nin başına otur.ve masa üstünde sağ tıkla ve özellikler de.ordan ayarlar de .orda şimdi değişiklik yapıcan.kutucuklar içinde 1 ve 2 rakamı olan kutular vardır.

acıl yardım

normalde 1 olan kutucuk daha büyüktür öbüründen ve seçilmiş durumdadır.mause ile 2 yi tutup 1in soluna çek ve 2 seçili olsun. sonrada görüntü biriminde de 2 tane seçenek vardır.seçili olmayanı seç ve tamam de. eğer pc de ki ekran kapanırsa telaş etme.çünkü artık masaüstün tv de olacaktır.tv de masaüstünü görebişlmek içinde tv kumandasından video düğmesi ile video yani av kısmına geç.masaüstünü gördüğünde artık mause ile tv den pc ni yönetebilirsin.hemen olmazsa biraz dediğim ayarlarda uğraş kesin olur. ben bile kaç kez yaptığım halde karıştırdığım zamanlar olmuştr.tekrar eski haline döndürmek içinde yaptığın işlemleri tersine çevir olsun bitsin.kolay gelsin.

• ben anlatım anlatmasına da arkadaş yapar inş. çok gıcık bişey aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.