herşey çok iyi güzel hoşta ben bilgisayarım sekmesinden disk alanımı göremiyorum.daha doğrusu gördüğüm alan C de Toplam 75gb lık bir yer ki 49 u boş..750 gb lık harddisk alanını göremiyorum.. intel işlem merkezi tarzı bir yer yükledim oradan görebilmekle birlikte içeriğine ulaşamıyorum aktif etmek için yada görebilmek için ne yapmak gerekli? lütfen acil yardımınızı bekliyorum.. forum DH Ailesine saygılarımla....
quote:
Orijinalden alıntı: smallwax
Arkadaşlar bugün monsterım elime ulaştı... 17 Eylül teslimatımı bugün almış bulunmaktayım
herşey çok iyi güzel hoşta ben bilgisayarım sekmesinden disk alanımı göremiyorum.daha doğrusu gördüğüm alan C de Toplam 75gb lık bir yer ki 49 u boş..750 gb lık harddisk alanını göremiyorum.. intel işlem merkezi tarzı bir yer yükledim oradan görebilmekle birlikte içeriğine ulaşamıyorum aktif etmek için yada görebilmek için ne yapmak gerekli? lütfen acil yardımınızı bekliyorum.. forum DH Ailesine saygılarımla....
biçimlendirilmemiştir orası. windows cd si tak format atar gibi biçimlendirme ekranına gel. orada görürsün biçimlendirilmemiş alanı.
Ayrıca o pc'yi kaça aldın ? ekran kartı ile işlemciyi kendileri mi upgrade etti ?
hayırlı olsun :) güzelmiş arkadaşın dediği, gibi biçimlendirilmemiştir. bir ihtimal takmayı unutmuşlardır diyecem de eşek değiller ya adamlar linux kurulumu yapıp yolluyorlar görürlerdi takılmamış olsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme