Şimdi Ara

acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bana çok acil 250 - 350 tl arasında bi tablet önerin çok acil . çok yüksek performan istemiyorum kullanışı güzel olsun yeter ( dokunmatiği hassas olsun )

• ainol al derim ben senin fiyat aralığında crystal işini görür
  • çin malı tabletlerle sağlam markalı tabletlerin arasında cok bi fark yokmus (fiyat dısında ) en iyi çin malı tablet markası nedir ? tablette yapcaklaım internette gezinmek ve office kullanmak olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut

beyler bana çok acil 250 - 350 tl arasında bi tablet önerin çok acil . çok yüksek performan istemiyorum kullanışı güzel olsun yeter ( dokunmatiği hassas olsun )

Ainol ve Cube derim. Bütçene uygun birini seç, inceleme yolluyorum
  • acaba netbook mu alsam diye düşündüm şimdide . aynı fiyata ikinci el temiz bi netbookmu yoksa sıfır tablet mi önerirsiniz ? daha öncede söylediğim gibi sık sık office kullancam
  • quote:

acaba netbook mu alsam diye düşündüm şimdide . aynı fiyata ikinci el temiz bi netbookmu yoksa sıfır tablet mi önerirsiniz ? daha öncede söylediğim gibi sık sık office kullancam

Laptopunuz yoksa ve office kullanacaksanız asla ve asla tableti düşünmeyin, aklınızdan geçmesin!

Laptop ile kıyaslanamayacak bir alet, office ise en beceriksiz olduğu konu!
  • teşekkür ederim kardeşim şuan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım tabletten peki max. 400 tlye netbook bulabilirmiyim ? oyun falan oynamam yüksek performansa gerek yok internette sıkınıtı yaşamıym yeter office konusunda zaten sıkıntı yaşamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim kardeşim şuan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım tabletten peki max. 400 tlye netbook bulabilirmiyim ? oyun falan oynamam yüksek performansa gerek yok internette sıkınıtı yaşamıym yeter office konusunda zaten sıkıntı yaşamam

2. el temiz core 2 duo bulunur Tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. O fiyata kanıp da ucuz ve yeni diye sakın netbook filan almayın :)
  • eyvallah kardeşim sağol yardımın için
  • quote:

eyvallah kardeşim sağol yardımın için

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.