beyler bana çok acil 250 - 350 tl arasında bi tablet önerin çok acil . çok yüksek performan istemiyorum kullanışı güzel olsun yeter ( dokunmatiği hassas olsun )
ainol al derim ben senin fiyat aralığında crystal işini görür
çin malı tabletlerle sağlam markalı tabletlerin arasında cok bi fark yokmus (fiyat dısında ) en iyi çin malı tablet markası nedir ? tablette yapcaklaım internette gezinmek ve office kullanmak olcak
quote:
Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut
beyler bana çok acil 250 - 350 tl arasında bi tablet önerin çok acil . çok yüksek performan istemiyorum kullanışı güzel olsun yeter ( dokunmatiği hassas olsun )
Ainol ve Cube derim. Bütçene uygun birini seç, inceleme yolluyorum
acaba netbook mu alsam diye düşündüm şimdide . aynı fiyata ikinci el temiz bi netbookmu yoksa sıfır tablet mi önerirsiniz ? daha öncede söylediğim gibi sık sık office kullancam
quote:
Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut
acaba netbook mu alsam diye düşündüm şimdide . aynı fiyata ikinci el temiz bi netbookmu yoksa sıfır tablet mi önerirsiniz ? daha öncede söylediğim gibi sık sık office kullancam
Laptopunuz yoksa ve office kullanacaksanız asla ve asla tableti düşünmeyin, aklınızdan geçmesin!
Laptop ile kıyaslanamayacak bir alet, office ise en beceriksiz olduğu konu!
teşekkür ederim kardeşim şuan kesinlikle vazgeçmiş bulunmaktayım tabletten peki max. 400 tlye netbook bulabilirmiyim ? oyun falan oynamam yüksek performansa gerek yok internette sıkınıtı yaşamıym yeter office konusunda zaten sıkıntı yaşamam