Şimdi Ara

acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar msi gd-65 anakartima gecen gun serviste degisim verdiler %25indirimden aldim
    Şimdi gelelim konuya ben faturada indirimli 215 tl bise yaziyodu suanki indirimsiz fiyati 305 tl ben yeni kart secerken hangi fiyattan kart secicem
    Gigabyte 990 fxa-ud3 bu karti alma plani yapiyorum fakat farki verirken benim indirmli fiyatimdanmi yoksa piyasa fiyatindanmi fark odicem hem beni hemde arkaslari bu konuda aydinlatin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle seylerde farklı bir ürün alacaksan fatura fiyatına bakılıyor bildiğim kadarıyla.Ben zamanında indirimden ayakkabı almıştım geri garantiye yolladım değişim verdiler baska bir ürün için ek ücret istediler aynı ürün için ise direk değişim.
  • Peki bi bilginiz varmi uzerine fiyat farki verip MSI i degistirmelimiyim yoksa aynisini almalimiyim bu kart yuzunden kasadaki butun urunlerim en az 1 kez serviste islem gordu

• Şimdi abi elektronik birazda şans işi biliyorsun eger kafam rahat olsun diyorsan baska marka bir anakart alıp deneyebilirsin.Gigabyte ın 990 modelleri iyi diyorlar hiç kullanmadım ama forumda bir araştır bak istersen ya da aynısını alıp deneyede bilirsin.Sana kalmış.Ben aynı modelde bir daha şansımı denerdim.
  • Yardimin icin cok sagol vatandan daha haber gelmedi eger diger karta haftasonu indirimi uygularlarsa degisimde 70 tl oluyo farki verip alicam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.