Bütçeniz 1700 TL'ye kadar çıkabiliyorsa bu modeli tavsiye ederim.
ASUS K55VJ SX077D Notebook
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_0390
Mrb arkadaşlar 3 bilgisayar arasında kararsız kaldım bunlar
İ7 işlemcili 4 Gb ram 1 gb ekran kartı 500 gb Hdd özelliklere sahip probook 1200 lira. Bütçem buna uygun ama acerin özelliklerine göre fiyatı uygun geldi bana =http://ddpazar.com/asp/product/70665/PROBOOK-15-17-NB
Hocam asus k55 in ust modeli asus k55 vj sx 235 var teknosada. Hem ekran karti gt 635 hem rami 8 gb ve hdd de 1tb . Senin seçeneklerindekinden daha ust model.fiyati bu hafta sonu 1600 du indirimle.elimde teknosa asus cek var.bu cekle sana 1400 e gelir. Bir diger model asus k56 cb de 1500 du. Bu da sana 1300 e gelir.hem de ultrabook tarzi ve aluminyum kasa cok şık bir laptop.dusunursen msj at selamlar
Probook un işlemcisi 2. nesil, modası çoktan geçti, 4. nesil çıktı
Asus A56VD nin ekran kartı çooook düşük
Bunlar arasında Acer en iyisi gibi duruyor ama
Bence Asus K56 serisine bakın
ibrahimdekori
kullanıcısına yanıt
teşekkürler
ibrahimdekori
kullanıcısına yanıt
hocam acer hosuma gitti ben acer dusunyodum fiyatıda özelliklerine göre iyi asustan eksi özelliği ne ardım için teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: ismail_0390
hocam acer hosuma gitti ben acer dusunyodum fiyatıda özelliklerine göre iyi asustan eksi özelliği ne ardım için teşekkurler
Acer ların soğutma sistemi Asus kadar iyi değil, Bir arkadaşımda vardı da çok ısınıyor diyordu. Ama hepsi için geçerli değil tabi. Siz forumda kullanıcı yorumlarına bakın ondan sonra karar verin bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme