Hastanede çalışıyorum. Göz üntesinin üstünde floresan lambası var üniteye bağlı. fakat çalışmıyor. ben de üniteden ayrı bir devre yapıp yakmak istedim. fakat bu lamba türkiyede yok. elimde 2 tane var.o yüzden hatasız bir şekilde kurup çalıştırmak istiyorum. floresan 15 V ve 14 W gücünde . şimdi nasıl harici bir devre kurup yakabilirim? hangi trafoyu kullanmalıyım? acil yardım ederseniz sevinirim
18v 20-30w cıvarı trafo alıp 7815le kullanabılırsın 14w dedıgıne gore 933ma olur 7815 sogutucuya baglarsın 1a kadar verır ısını gorur
quote:
Orijinalden alıntı: muranoburano
Hastanede çalışıyorum. Göz üntesinin üstünde floresan lambası var üniteye bağlı. fakat çalışmıyor. ben de üniteden ayrı bir devre yapıp yakmak istedim. fakat bu lamba türkiyede yok. elimde 2 tane var.o yüzden hatasız bir şekilde kurup çalıştırmak istiyorum. floresan 15 V ve 14 W gücünde . şimdi nasıl harici bir devre kurup yakabilirim? hangi trafoyu kullanmalıyım? acil yardım ederseniz sevinirim
O lambaları elektrikçileri gezerek bulamazsınız. Osram veya Philips katoloğunda vardır. Özel siparişle alabilirsiniz.
Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme