Şimdi Ara

Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba qosmio f60-147 model notebook kullanıyorum.Yaklaşık 2 yıl oldu ve 1 haftadır hdd sorunu yaşıyorum eklediğim fotoğrafdaki veriler ilk fark ettiğimde pc hayet normaldi sok zamanlarda açılmama geç açılma kitlenme sorunlarıyla uğraşıyorum sizce yeni bir hdd almalımıyım ???
     Acil yardım!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://biltek.info/ipuclari/reallocated-sector-count-ve-cozumu-nedir_y114.html burada arkadaş güzel bir şekilde açıklamış.
  • sizde bedsector var galiba programın error scan bölümünden test edermisiniz bedsector zamanla çoğalıp hdd yi kilitleyebilir bilgilerinize ulaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

sizde bedsector var galiba programın error scan bölümünden test edermisiniz bedsector zamanla çoğalıp hdd yi kilitleyebilir bilgilerinize ulaşamazsınız.

Hergün test test ediyorum ve resimdeki sonucu alıyorum veriler değişmiyor ama notebook yavasladı kapanınca bazen açılmıyor ve sürekli hdd hatası veriyor smart diskiniz arızalıdır .... Diye

• Bed sector oluşumu var heran çökebilir önemli bilgileriniz varsa mutlaka harici medyaya yedekleyin sonra eyvah demeyin.Garantisi yokmu yaklaşık 2 yıl diyorsunuz demekki dolmamış verin servise değiştirsinler veriniz varsa yedekleyin öyle verin uğraşmayın
  • quote:

Bed sector oluşumu var heran çökebilir önemli bilgileriniz varsa mutlaka harici medyaya yedekleyin sonra eyvah demeyin.Garantisi yokmu yaklaşık 2 yıl diyorsunuz demekki dolmamış verin servise değiştirsinler veriniz varsa yedekleyin öyle verin uğraşmayın

Ya aslında garantisi yok var biliyordum 2011 de almışım faturaya bakınca anladım ama kesin olarak hdd almak zorundayım dimi ?

• Değişmenizde yarar var yoksa bu elinizde kalır çökecek bedsector zamanla çoğalır.Sizin bilgisayarı bu şekilde etkiliyorsa hdd başlangıcına yakın yerde oluşmuş demektir orayı tıkarsa daha kilitlenir verilere ulaşamazsınız bilgisayarda açılmaz zaten hata ekranı gelir orta yerlerde olsaydı yeryer donmalar gerçekleşirdi bu konuda bayağı tecrübem var sizin için sıkıntı değilse yeni bir hdd alın derim
  • quote:

Değişmenizde yarar var yoksa bu elinizde kalır çökecek bedsector zamanla çoğalır.Sizin bilgisayarı bu şekilde etkiliyorsa hdd başlangıcına yakın yerde oluşmuş demektir orayı tıkarsa daha kilitlenir verilere ulaşamazsınız bilgisayarda açılmaz zaten hata ekranı gelir orta yerlerde olsaydı yeryer donmalar gerçekleşirdi bu konuda bayağı tecrübem var sizin için sıkıntı değilse yeni bir hdd alın derim

Aynen krdşm en başta resimdeki bnm hdd bad sector hatası dün test ettim

• quote:

sizde bedsector var galiba programın error scan bölümünden test edermisiniz bedsector zamanla çoğalıp hdd yi kilitleyebilir bilgilerinize ulaşamazsınız.

Şmdi tarattım slow modda
     Acil yardım!!!

• Düşündüğüm gibi başta bulunuyor ondan büyük sıkıntı veriyor.
  • quote:

Düşündüğüm gibi başta bulunuyor ondan büyük sıkıntı veriyor.

Yapacak bişi yok yeni bir hdd veya ssd alacağım ama kararsızım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.