Bilgisayarıma format attım..Xp yi tekrar kurdum msconfig te başlangıç öğesinde teekids diye bi exe çıktı kaynagıda system32 de sizin windows ta böyle bi dosya varmı acele arayabilirmisiniz...Ayrıca Xp yi yeni kurmama ragmen bilgisayarıma daldılar bilgisayarı kapatırken bubilgisayarda başka kullanıcılar var diyo hemde acayip bi pencerede...
tekrar formatla internete girmeden önce firewall kur.
nerden bulcam ne tavsiye edersin bu konularda bilgim yok..
valla ben mcafee kullanıyom gayet iyi ama lisanslı bir program.o yüzden baskaları hakkında bir şey diyemicem. ama şöyle bi yöntemde var.kurduktan sonra admin e ve kullanıcıya şifre ver en azından acık kapılardan 2 tanesini kapamış olursun.
Teekids dosyası sizin sistemde varmı bi bakarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: safakgun28
Bilgisayarıma format attım..Xp yi tekrar kurdum msconfig te başlangıç öğesinde teekids diye bi exe çıktı kaynagıda system32 de sizin windows ta böyle bi dosya varmı acele arayabilirmisiniz...Ayrıca Xp yi yeni kurmama ragmen bilgisayarıma daldılar bilgisayarı kapatırken bubilgisayarda başka kullanıcılar var diyo hemde acayip bi pencerede...
hayır öyle birşey yok.sen bi virüs taraması yap ve o exeyi iptal et.regeditten arat bulursa sil
He işte silmek için sordum sagol..Daha Xp yi yeni kurar kurmaz hiç bi dosya yüklemediğim halde başlangıçta yabancı dosya çıkması beni huzursuz etti SİLİYORUM..