BEYLER KUŞUM 1AYLIK 5 GÜNLÜK ONU BİR TAS İÇİNDE DALİNLE YIKADIM GÖZÜNE HİÇ KAÇMADI ŞİMDİ HAVLUYA SARDIM GÖZLERİNİ KAPIYOR BİŞEY OLUR MU NE YAPMALIYIM LÜTFEN ACİL
quote:
Orijinalden alıntı: Emredestans
BEYLER KUŞUM 1AYLIK 5 GÜNLÜK ONU BİR TAS İÇİNDE DALİNLE YIKADIM GÖZÜNE HİÇ KAÇMADI ŞİMDİ HAVLUYA SARDIM GÖZLERİNİ KAPIYOR BİŞEY OLUR MU NE YAPMALIYIM LÜTFEN ACİL
şaka dimi
Yemin Ediyorum Şaka değil lütfen yardım et sen bilgili birisine benziyorsun gözünü kapaması geçti kuş videosu fln izlettim şimdi daha ii kurududa birşey olmazs dimi hocam
HALA YARDIM GELMEDİ
kaç yasındasın bilmiyorum ama kus yıkanmaz sabunla hiç yıkanmaz kuslar banyo ihtiyaclarını kafeslerine koyulan az biraz suyla kendileri hallederler kusa dokunma camı kapalı bi yere koy kafesinde kendi kurusun yasadıgı soku atlatsın 1 haftada falan kendine gelir birdaha aklınızda olsun yapmayın böyle işler
eski acikE
kullanıcısına yanıt
eski acik çok sağol cevabın için benim eski kuşumu 5 sene yaşadı ve her ay yıkardım bir daha yıkamam dalin sabun değil göz yakmayan şampuan ayrıca dişi kuş videosu açtım çok sevindi bir de kafesinde yemi var ona ballı kraker aldım onuda kafesine koyyım mı ? @eski acik
derin olmayan cok az suyu kafesine koyun içine marul yapragı at küçük parçalar kendi girer oynar yıkanır zaten elle yıkamayın ihtiyacı yok buna ballı krakerler zararlılar cok istiyorsan ayda 1 kere ver ama vermesende kusun araamz kraker
derin olmayan cok az suyu kafesine koyun içine marul yapragı at küçük parçalar kendi girer oynar yıkanır zaten elle yıkamayın ihtiyacı yok buna ballı krakerler zararlılar cok istiyorsan ayda 1 kere ver ama vermesende kusun araamz kraker
Hocam Beni Sevsin İstiodum Eski Afacanım Ben Eve Girince Onunla Konuşmassam Ortalığı Birbirine Katıyordu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eski acik
Hocam Beni Sevsin İstiodum Eski Afacanım Ben Eve Girince Onunla Konuşmassam Ortalığı Birbirine Katıyordu
5 sene de az degil dostum kafeslere hapsediyoruz kusları 5 sene arkadaslaık yapmız size üzülmeyin yeni kusta alısır
quote:
quote:
quote:
5 sene de az degil dostum kafeslere hapsediyoruz kusları 5 sene arkadaslaık yapmız size üzülmeyin yeni kusta alısır
Ustam daha hızlı nasıl alıştırabilirim elime gelmesini nası sağlıyabilirim bide dişi kuş videoları izlettiriyim mi ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme