Şimdi Ara

ACİL YARDIM !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER KUŞUM 1AYLIK 5 GÜNLÜK ONU BİR TAS İÇİNDE DALİNLE YIKADIM GÖZÜNE HİÇ KAÇMADI ŞİMDİ HAVLUYA SARDIM GÖZLERİNİ KAPIYOR BİŞEY OLUR MU NE YAPMALIYIM LÜTFEN ACİL

• quote:

Orijinalden alıntı: Emredestans

BEYLER KUŞUM 1AYLIK 5 GÜNLÜK ONU BİR TAS İÇİNDE DALİNLE YIKADIM GÖZÜNE HİÇ KAÇMADI ŞİMDİ HAVLUYA SARDIM GÖZLERİNİ KAPIYOR BİŞEY OLUR MU NE YAPMALIYIM LÜTFEN ACİL

şaka dimi
  • Yemin Ediyorum Şaka değil lütfen yardım et sen bilgili birisine benziyorsun gözünü kapaması geçti kuş videosu fln izlettim şimdi daha ii kurududa birşey olmazs dimi hocam
  • HALA YARDIM GELMEDİ
  • kaç yasındasın bilmiyorum ama kus yıkanmaz sabunla hiç yıkanmaz kuslar banyo ihtiyaclarını kafeslerine koyulan az biraz suyla kendileri hallederler kusa dokunma camı kapalı bi yere koy kafesinde kendi kurusun yasadıgı soku atlatsın 1 haftada falan kendine gelir birdaha aklınızda olsun yapmayın böyle işler
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    eski acik çok sağol cevabın için benim eski kuşumu 5 sene yaşadı ve her ay yıkardım bir daha yıkamam dalin sabun değil göz yakmayan şampuan ayrıca dişi kuş videosu açtım çok sevindi bir de kafesinde yemi var ona ballı kraker aldım onuda kafesine koyyım mı ? @eski acik
  • derin olmayan cok az suyu kafesine koyun içine marul yapragı at küçük parçalar kendi girer oynar yıkanır zaten elle yıkamayın ihtiyacı yok buna ballı krakerler zararlılar cok istiyorsan ayda 1 kere ver ama vermesende kusun araamz kraker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

derin olmayan cok az suyu kafesine koyun içine marul yapragı at küçük parçalar kendi girer oynar yıkanır zaten elle yıkamayın ihtiyacı yok buna ballı krakerler zararlılar cok istiyorsan ayda 1 kere ver ama vermesende kusun araamz kraker

Hocam Beni Sevsin İstiodum Eski Afacanım Ben Eve Girince Onunla Konuşmassam Ortalığı Birbirine Katıyordu

• quote:

quote:

derin olmayan cok az suyu kafesine koyun içine marul yapragı at küçük parçalar kendi girer oynar yıkanır zaten elle yıkamayın ihtiyacı yok buna ballı krakerler zararlılar cok istiyorsan ayda 1 kere ver ama vermesende kusun araamz kraker

Hocam Beni Sevsin İstiodum Eski Afacanım Ben Eve Girince Onunla Konuşmassam Ortalığı Birbirine Katıyordu

5 sene de az degil dostum kafeslere hapsediyoruz kusları 5 sene arkadaslaık yapmız size üzülmeyin yeni kusta alısır

• quote:

quote:

quote:

5 sene de az degil dostum kafeslere hapsediyoruz kusları 5 sene arkadaslaık yapmız size üzülmeyin yeni kusta alısır

Ustam daha hızlı nasıl alıştırabilirim elime gelmesini nası sağlıyabilirim bide dişi kuş videoları izlettiriyim mi ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.