yeni bir hard disk aldım ve üzerine xp kurdum. fakat önceki windowsumda bazı dosyalarımı windowsun özelliğiyle şifrelemiştim. ve gizli yapmıştım. bunlara şuan ulaşamıyorum. nolur yardım edin. önceki windows da kendi kendine bozuldu açılırken mavi ekran çıkıyor. rica ediyorum. teşekkürler
o dosyalar yesil olarak mi gozukuyor? eger oyleyse geri getirme sansin %10. ayrica mavi ekrandaki hata kodunu byraya yazmalisin cozum icin
evet yeşil. bir de doc settings klasöründe kendi kullanıcıma erişilemez diyor. hata kodunu bir daha bakıp yazıyorum hemen
tabi bu söylediğim eski hdd deki windows da ve kullanıcı klasörümü kastediyorum
hata koduna gerek yok. Klasoru sag tikla - ozellikler - Guvenlik sekmesi - Gelismis - Sahibi sekmesi - Listede, kullanici adini tikla. Sahibi degistir onay kutusunu isaretle. Tamam'i tikla. Evet tikla. Klasor icin istedigin izinleri bastan uygula.
güvenlik sekmesi yok ki öncekinde vardı ordan yapmıştım ama bunda yok yeni yükledim ya windowsu
klasor secenekleridnen - gorunume gel - basit dosya paylasimii devre disi birak
şimdi güvenli mod a geçtim orda administrator ın altından erişilemezi kaldırmayı başardım fakat yeşilleri bi türlü kaldıramadım onları okuyamıyorum derdim o
ya nolur biri yardım etsin çok önemli
bütün izinleri ayarladım sahipliğini de kendime yaptım ama yeşiller bi türlü normale dönmüyor sahipliğini de aldım lütfen biri yardım etsin neden kurtarma ihtimali %10 ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme