Şimdi Ara

Acil yardım..3000 Tl kadar Notebook tavsiye fikirlere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem max 3000-3100 Tl (2500 2600 olursa da çok iyi olur tabi ) arası ve notebook arıyorum.

Çok fazla oyun meraklısi biri değilim. Ancak pes fifa cs go fm17 belki yüksek ayarda olmasa da gta V gibi oyunlar oynayabilirim.

Olmasını bekledigim özellikler ;

--Ekran kesinlikle FHD olmalı( mat ips tn panel hakkında bilgi veren olursa mutesekkir olurum)2017 yılındayız ayıp yani..

--Grafik işlemcisi olarak 940mx modeller gördüm beni idare eder rahat diye düşünüyorum. Ancak Amd konusunda hiç fikrim yok m430-440-430 yada r7m445 gibi grafik birimleri gördüm amd nasıldır tavsiye eder misiniz ?

-- Laptopu daha çok günlük kullanacağım için ısınma ve batarya performansi önemli diyebilirim. Batarya 1-2 saat de gitmesin 3 saat ve üzeri yeterli olur diye düşünüyorum.

-- Genel olarak oyun laptoplari ağır ancak 2.3 kg fazla da geçmesin

--Hdd olsa bile mutlaka SSD almak istiyorum SSD takabileceğim bir laptop olması çok önemli SSD montaji hakkinda da çok bilgi sahibi degilim cd rom sökülüp yerine hdd takmak vb çözümler duymustum.

--Burada ki herkes gibi araştırdığım da asus hp teknik servisi iyi olsa da monster(malzeme kalitesi ve uzun süreli kullanımlarda sıkıntı eleştirileri okumuştum) asus kullancısı ve kronik mentese sıkıntısı magduruyum..

-- Bunun için lenovo- dell arasında kaldım diyebilirim ancak özellikle dell konusunda teknik servis hakkında hic bilgim yok Evet bazı modellerinde evde servis garantisi var ancak olmayanlarda durum nasıl bilmiyorum sanırım kocsistem isminde bir servis var ve insanlar hiç memnun değil.

-- Daha önce hiç internetten pahalı bir elektronik ürün almadım. Güvenilir siteler de olsa ürün arızalı yada eksik çıktığında iade konusu nasıl başımıza iş açmış olur muyuz?

-- Ebrar bilgisayar, hepsiburada n11 gittigidiyor vb siteler de elektronik alisverislerde nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Tavsiyelere açığım uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo IP 510 önereceğim sana birde az bütçe zorlarım dersen HP 15-BC202NT öneririm

• Bu nasıl peki fiyat olarak benim için tam sınır da ancak indirim yakalayabilir miyiz indirimsiz fiyat şuan

• Gpu olarak 940MX alacaksan yukarıda dediğin oyunların bazilarini mesela GTA 5 ancak düşük ayarda oynarsın kendimden biliyorum kasim 2016 da k555ub almıştım bir süre kullanıp sattım ama 940mx kötü demiyorum sana en azından 4 gb olanı tercih edebilirsen belki daha yüksek performans alırsın ama sana tavsiyem az daha zorla bütçeyi içinde en azından bi 1050 gpu olsun verdiğim tavsiyede ki en uygun fiyata sahip olanı

• 3500 maalesef bütçemi aşar hem üniversite son sınıfım hem de oyun oynamak için bir pc almak istemiyorum çünkü eski pc de fm17 cod2 gta sandreas gibi basit oyunlari bile yüklüyken oynamazdım pek alışkanlığım yok yani 940mx bundan 3'4 yıl sonra da çok eski kalmasın diye almak istediğim bir gpu aslında çok kullanacagimdan değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.